Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Intermec îşi extinde portofoliul de imprimante pentru etichete de coduri de bare

13 Februarie 2013



Intermec aduce prin intermediul partenerului local Total Technologies noile imprimante pentru etichete coduri de bare din seria PC: PC23d şi PC43d/t. Acestea se adresează aplicaţiilor unde tipărirea etichetelor ocupă un loc de bază în fluxul operational precum: transporturi, curierat, producţie, depozitare şi retail dar cu un volum imprimare redus (1500 - 2000 etichete / zi). Concepute pentru a fi mai flexibile şi mai uşor de folosit, modelele PC43d şi PC43t se alătură imprimantei PC23d optimizată pentru domeniul healthcare (farmacii şi laboratoare) în gama light-industrial furnizată de Intermec.


Noile imprimante PC43d şi PC43t sunt disponibile cu tehnologie de printare direct termică, d - Direct Thermal (fără ribon) şi respectiv transfer termic, t - Thermal Transfer (cu ribon). Pot tipări etichete cu o laţime de 4 inch şi sunt perfecte pentru locaţii unde spaţiul este la mare preţ. De asemenea datorită mecanicii revizuite şi cantităţii mari de memorie (128 MB Flash + 128 MB RAM) noile imprimante PC43 sunt cele mai rapide din clasa lor ajungând la o viteză de 8 inch / secundă.
"Fiind construite ţinând cont de provocările la care clienţii noştri sunt expuşi zilnic în activitatea lor, seria de imprimante desktop PC este proiectată să vină în ajutorul acestora şi să le elibereze timpul pentru alte activităţi" precizează Chuck Dourlet, Vice Preşedinte Intermec - Divizia Imprimante şi Consumabile. "Cu un design intuitiv uşor de folosit, noua linie de imprimante Intermec permite o amortizare rapidă a investiţiei, fiind simplu de instalat şi lansat în producţie."
Păstrând tradiţia de a lansa produse fiabile dedicate sectorului business, Intermec se abate de la căile bătătorite în materie de interfaţă cu utilizatorul şi introduce primul ecran LCD color în clasa imprimantelor light-industrial de birou. Acesta afişează interfaţa de control precum şi toate mesajele de notificare către utilizator. Opţiunile de montaj includ instalarea pe perete sau în soluţii de automatizare mobile cu baterie proprie.
Beneficiind de suport şi service local prin intermediul Total Technologies, Platinum Partner Intermec in Romania noile imprimante pentru etichete barcode PC23d, PC43d si PC43t reprezintă o variantă demnă de luat în considerare pentru actualizarea soluţiei de tipărire a etichetelor în cadrul organizaţiilor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite