Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> SaaS >> Stiri si comunicate

HP lansează două noi soluții SaaS: Agile Manager şi Performance Anywhere

13 Februarie 2013



HP a lansat noi soluții Software-as-a-Service (SaaS) care accelerează livrarea aplicațiilor și asigură un nivel unic de vizibilitate, colaborare și agilitate pentru echipele operaționale și de dezvoltare de aplicații care sunt adesea izolate sau dispersate geografic.
HP Agile Manager accelerează timpul necesar lansării aplicațiilor pe piață printr-o soluție digitală intuitivă care permite planificarea, execuția și urmărirea proiectelor de dezvoltare Agile.
•Soluția HP Performance Anywhere rezolvă proactiv problemele de performanță ale aplicațiilor înainte ca acestea să afecteze activitatea organizației, cu o soluție intuitivă și accesibilă oricând, care asigură vizibilitate și indici analitici predictivi.

Importanța echipelor Agile pentru organizații
HP Agile Manager unifică și promovează colaborarea, oferind vizibilitate asupra activităților, indicilor de măsurare și progresului acestora, fie că este vorba despre activitatea unei singure echipe sau despre mai multe echipe dispersate geografic. HP Agile Manager le permite clienților:
•Să simplifice procesele de planificare și de administrare a capacității la nivelul echipelor Agile, asigurând informații esențiale precum evoluția activităților și a potențialelor probleme sau a blocajelor.
•Să folosească informații esențiale pentru a crește calitatea aplicației, utilizând coduri sursă și indici analitici avansați pentru urmărirea proceselor, evaluarea rapidă a schimbărilor produse și analiza riscurilor.
•Să consolideze colaborarea prin integrarea acelor medii de dezvoltare (în engl. „integrated development environment”, „IDE”) care le permit dezvoltatorilor să lucreze cu instrumentele alese de ei și, în același timp, să colaboreze între ei și să partajeze informații cu ceilalți membri ai echipei.
•Să îmbunătățească vizibilitatea proiectelor prin actualizări în timp real via panouri de control personalizabile, care includ indici de măsurare și indicatori de performanță (în engl. „key performance indicators” – „KPIs”).
De asemenea, prin HP Application Lifecycle Management (ALM) și HP Quality Center, HP Agile Manager asigură sincronizarea între administrarea calității și capacitățile continue de testare.
Având în vedere faptul că Specsavers se dezvoltă rapid pentru a oferi noi servicii clienților săi, compania trebuie să mențină imaginea pozitivă a brandului și excelența operațională”, a spus Jason Taylor, Head, Delivery, Specsavers. ”Alături de soluția HP ALM, HP Agile Manager asigură o vizibilitate crescută proceselor de dezvoltare a aplicațiilor și de testare pentru o colaborare mai bună și un mai bun control al riscurilor.”

O imagine 360º asupra performanței aplicației duce la îmbunătățirea agilității
Soluția HP Performance Anywhere monitorizează aplicațiile pe internet, via cloud și în medii mobile. Fiind livrată ca serviciu, aceasta îmbunătățește performanța aplicațiilor, reducând în același timp costurile directe și durata implementărilor, astfel încât clienții:
•Să genereze valoare într-un timp mai scurt, datorită administrării automate și autoadministrate și unei interfețe ușor de folosit.
•Să îmbunătățească valoarea de marcă, folosind indici analitici inteligenți care înțeleg normele istorice și detectează inadvertențele de performanță pentru a identifica proactiv potențialele probleme.
•Să rezolve rapid problemele de performanță folosind tehnologia de cooperare socială încorporată care permite echipelor de implementare, de testare și operaționale să lucreze împreună și să remedieze defecțiunile aplicațiilor care ar fi putut produce un impact asupra producției.
HP Performance Anywhere poate fi ușor integrat cu soluțiile HP Agile Manager și HP Quality Center, ceea ce conduce la o și mai bună colaborare între echipele de dezvoltare, testare și operaționale, în vederea unei alinieri mai bune a proceselor IT la prioritățile de business. Atât HP Agile Manager, cât și HP Performance Anywhere fac parte din staregia HP Converged Cloud.
„Pentru a livra servicii de calitate, este fundamental să le asigurăm pacienților accesul la cerere la informații medicale importante”, a spus Jason Siegrist, Manager, Enterprise Management Team, Sentara. „Cu indicii analitici predictivi ai soluției HP Performance Anywhere, putem monitoriza proactiv sănătatea aplicațiilor nostre digitale pentru a ne asigura de faptul că pacienții își pot accesa întotdeauna informațile medicale de pe site-ul nostru și că aceștia au oricând posibilitatea de a găsi doctori și a stabili programări virtuale.”
Agilitatea organizației este generată de abilitatea de a implementa rapid și la cerere instrumente intuitive și accesibile, care asigură vizibilitatea și colaborarea pe durata ciclului de viață al aplicațiilor”, a spus Subbu Iyer, Vicepreședinte, Product and Strategy, Software, HP. „Împreună, soluțiile HP Agile Manager și HP Performance Anywhere asigură capacitățile intuitive, colaborative și analitice necesare pentru a permite echipelor de dezvoltare și operaționale să livreze rezultate reale pentru business.”



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite