Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Pentalog Romania anunta extinderea unuia din cele mai de amploare proiecte Java

13 Februarie 2013



Pentalog, furnizor european de servicii informatice si consultanta in IT, anunta expansiunea unuia din cele mai de amploare proiecte ale sale in primul trimestru al anului 2013.
"Proiectele noastre acopera o gama variata de tehnologii, de la Java/JEE, PHP sau Oracle pana la tehnologii .NET. Acest proiect, in particular, este unul de amploare, clientul fiind lider european in servicii de turism online. Proiectul foloseste tehnolgii Java / JEE si presupune dezvoltarea unui ecosistem de site-uri care aduna lunar peste 70 de milioane de vizualizari si peste 7 milioane de vizitatori unici", declara Mihai Bejenariu, Director Agentie Pentalog Brasov.
Daca privim anul 2012 in ansamblu, vorbim in cadrul Pentalog despre o crestere clara fata de anul precedent, pe toate planurile. Acest trend se continua si in 2013, cand anticipam ca vom extinde echipa din Brasov cu 28 programatori Java sau .NET. Astfel, in acest prim trimestru al anului 2013, vom creste echipa de proiect din Brasov cu 7 specialisti Java / JEE, cu diverse niveluri de experienta.
"Activand in principal pe o piata de outsourcing, in Pentalog structura unei echipe este creata pentru a se plia cat mai bine particularitatilor fiecarui proiect in parte. Seful de proiect este responsabil de calitatea produselor si serviciilor livrate catre client si de respectarea termenelor de livrare si a bugetelor definite, in timp ce team-leaderii au rol de coach din punct de vedere tehnic pentru toate persoanele din echipa, fiind totodata cei care asigura review-ul de cod si cei care monitorizeaza indicatorii tehnici ai proiectului. Un director de proiect este responsabil de respectarea angajamentelor contractuale vizavi de client si de aplicarea sistemului de asigurare al calitatii pe proiect. Un director de proiect poate interveni pe mai multe proiecte in acelasi timp, iar rolul sau este acela de a identifica bune practici si de a le implementa pe mai multe proiecte.", adauga Mihai Bejenariu.
Cultura organizationala a companiei Pentalog este bazata pe simplitate si transparenta. Oamenii din companie sunt talentati si pasionati de tehnologie, iar performanta este apreciata si rasplatita. Apreciem foarte mult inovatia si talentul, iar calitatea oamenilor din companie sta la baza capacitatii Pentalog de a creste si de a aduce continuu imbunatatiri, la toate nivelurile.
In spatele unei companii puternice se afla oameni care sunt uniti printr-o legatura puternica. La Pentalog, aceasta legatura dintre oameni este incurajata si suntem mandri sa aducem mereu la un alt nivel spiritul de colaborare care exista aici.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite