Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

InfoTouch lanseaza tableta iTab802 Dual Core

14 Februarie 2013Noua tableta pc InfoTouch iTab 802 Dual Core vine sa completeze gama de tablete PC iTab dual core si se adreseaza atat segmentului home-user cat si segmentului bussiness.
Tableta InfoTouch iTab 802 Dual Core dispune de un ecran 8" cu rezolutia 1280x768, tehnologie capacitiva 5 puncte, procesor dual core Cortex A9 la 1,5 Ghz, 1Gb ROM, 1Gb RAM, 8 Gb memorie interna de stocare, doua web cam-uri, un port microSD ce suporta extinderea memoriei de stocare cu inca 32 Gb, WiFi b/g/n ce asigura conectarea la internet la viteze foarte mari, Bluetooth, 1 port microUSB/OTG pentru conectarea la PC si transferul de imagini si video si pentru conectarea de device-uri externe: modem 3G, tastatura, mouse.1 port micro HDMI ce permite vizualizarea de filme pe TV-ul dumneavoastra.
Tableta are incorporat un Dual Core GPU Mali 400 ce asigura o experienta placuta in jocurile 3D sau rularea filmelor atat pe tableta cat si prin portul HDMI pe un LCD TV, formatul si rezolutia ecranului facand-o ideala pentru acest lucru. Bateria de capacitate mare, 5000mAh asigura o autonomie de pina la 6 ore la redarea de filme.
Dimensiunile tabletei o recomanda pentru oameni activi, in miscare, fiind foarte usor de transportat in poseta unei doamne, in diplomatul unui om de faceri sau in rucsacul unui student.
Tableta iTab 802 Dual Core dispune de conexiune Bluetooth ce poate asigura interconectarea cu diverse periferice: casti audio Bluetooth, boxe audio Bluetooth, tastatura Bluetooth, GPS Bluetooth, game-paduri Bluetooth.
Noua tableta pc iTab 802 Dual Core vine cu o serie de aplicatii preinstalate precum Android Market ( Google Play) preinstalat, ceea ce permte accesul la cele peste 600000 de aplicatii si jocuri, Gmail, Player Video, Player audio. Flash Player.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite