Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

O nouă versiune a Panda Cloud Office Protection 6

14 Februarie 2013



Panda Security anunta lansarea versiunii beta 6.50 a produsului Panda Cloud Office Protection Advanced, prima solutie de securitate pentru end point, bazata pe tehnologiile "cloud" care include totodata si protectie pentru Exchange Server.
Dintre noile caracteristici ale solutiei se remarca:
Filtrarea URL: Detectie proactiva imbunatatita pentru o mai buna protectie. Tehnologiile care stau la baza solutiei si precum si capabilitatile de raportare ofera acum o imagine mai in profunzime asupra activitatii pe internet si a productivitatii utilizatorului. Aceasta permite totodata administratorului sa creeze liste URL interzise si admise si sa blocheze accesul la pagimi web care apartin unor categorii interzise cum ar fi, sport, sex, jocuri de noroc etc.
Tehnologia anti-exploit: Detecteaza si neutralizeaza malware-ul care exploateaza vulnerabilitatile PC-ului in scopul infectarii, in timp real ( "0-day"). Acesta tehnologie foloseste Panda Collective Technology pentru a bloca amenintari de tipul Blackhole si Redkit, prin analiza comportamentului lor. In acest fel, solutia este capabila sa detecteze versiuni noi de malware, chiar inainte ca acestea sa fie identificate. *
Compatibilate cu Exchange Server 2013, precum si cu noile sisteme de operare Windows 8 (32-bit si 64-bit) si Windows 2012 Server.
Versiunea beta poate fi descarcata gratuit de la: http://www.pandasecurity.com/promotions/betatest/pcop.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite