Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Portofoliul Intergraph 2013 Un ciclu geospațial complet la un singur vendor

14 Februarie 2013



De la aplicațiile izolate și proprietare de acum câteva decenii, softurile geospațiale au evoluat enorm. Cele mai multe sisteme geospațiale sunt, în prezent, compatibile între ele sau pot face schimb de date fără pierderi majore de fidelitate, dacă respectă standardele industriei. Utilizatorii de sisteme GIS pot acum alege aplicațiile cele mai potrivite pentru nevoile fiecărei organizații în parte, fără a mai fi constrânși să opteze exclusiv pentru o anumită tehnologie a unui vendor sau altul.

Cu toate acestea, multe instituții preferă să beneficieze de reducerile de timp și costuri de implementare și întreținere care vin din colaborarea cu un singur furnizor care să asigure un flux geospațial complet între sisteme, nu doar aplicații de procesare și management al datelor geospațiale, dar și culegere de date la distanță și chiar fotogrammetrie, dacă se dorește.

Pasul înainte în oferta disponibilă pe piața geospațială a fost făcut prin lansarea portofoliului Intergraph 2013, rezultat nu numai din integrarea aplicațiilor nou intrate în oferta companiei prin achiziția de către Hexagon, ci și prin realizarea compatibilității informatice între toate produsele din portofoliu astfel încât să poată asigura un ciclu de producție complet. Integrarea suitei de produse GeoMedia cu aplicațiile de fotogrammetrie și culegere de date la distanță ale ERDAS IMAGINE a venit nu numai cu o interfață nouă, dar și cu funcționalități de analiză cu un design nou. Utilizatorii produselor Intergraph beneficiază acum de un flux tehnologic, mai ușor de învățat și folosit prin introducerea familiarei bare de butoane Windows, de performanță îmbunătățită la afișare și multe altele. Portofoliul de Produse Geospațiale 2013 al Intergraph include și noi versiuni pentru GeoMedia, ERDAS IMAGINE, LPS, ImageStation, ERDAS APOLLO, GeoMedia Smart Client, GeoMedia Web Map, Geospatial Portal și Geospatial SDI.

„Astăzi, organizațiile trebuie să fie capabile să valorifice la maxim resursele geospațiale pe care le dețin pentru fundamentarea tuturor deciziilor. Cu un aspect modern, performanțe îmbunătațite și funcționalități fără concurență, GeoMedia 2013 este prima alternativă GIS de luat în considerare. Cu GeoMedia, organizațiile pot accesa datele geospațiale în aproape toate formele existente și le pot vizualiza pe toate într-o singură fereastră”, a spus Mladen Stojic, Vicepreședinte - Geospațial, Intergraph.

Noua interfață simplificată și modernă grupează logic comenzile într-o bară de control. Modul de lucru este similar cu cel al Microsoft Office și ERDAS IMAGINE. Performanța de afișaj este considerabil mai bună, iar accesul la date și timpul de afișaj sunt îmbunătățite semnificativ. De exemplu, în cazurile în care numărul caracteristicilor este mare (mai mult de 500.000 de caracteristici), timpul de acces se va reduce de la 1,5 minute la câteva secunde.

GeoMedia 2013 permite utilizatorilor să acceseze catalogul ERDAS APOLLO pentru a folosi fișierele de tip rastru sau imagine. Pentru clienții care accesează un număr mare de fișiere rastru sau imagine, această funcție face ca identificarea celor mai potrivite date pentru afișaj în GeoMedia să fie mult mai simplă decât până acum.

Portofoliul Intergraph 2013

Exploatarea şi utilizarea modernă a datelor geospațiale deschide o nouă eră în geografia de socializare care depăşeşte marginile domeniului geospaţial tradiţional. Portofoliul Intergraph Geospațial include cele mai evoluate aplicaţii ale industriei în desktop GIS, culegere de date şi fotogrammetrie, precum şi hibrizi ai acestor tehnologii sub forma produselor de tip server specializate în management de date, geoprocesare automată, managementul infrastructurii de date spaţiale, optimizare a fluxurilor de lucru ori editare sau cartografiere web.



GIS DESKTOP

GeoMedia este un pachet foarte eficient de management al datelor geospațiale care permite extragerea de valoare maximă din resursele geospaţiale, integrân-du-le în rapoarte clare şi relevante pentru decizii la orice nivel organizațional. Disponibil în 3 pachete:
- GeoMedia Essentials (include şi IMAGINE Essentials)
- GeoMedia Advantage (include Geomedia Grid).
- GeoMedia Professional conţine pachetul Advantage, plus toate funcţiile de colectare, editare şi controlul calităţii.



SERVER

GeoMedia Smart Client permite integrarea proceselor geospaţiale în fluxuri de lucru configurabile şi conţine pachetele:
- GeoMedia Smart Client Essentials
- GeoMedia Smart Client Advantage
- GeoMedia Smart Client Professional conţine toate funcţiile pachetului Advantage, precum şi Workflow Manager.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
programator
Poate era buna o comparatie cu alte sisteme geospatiale, acest articol vorbeste in exclusivitate de sistemele Intergraph 2013, iar pentru un novice in domeniu nu are multa relevanta...
22 Februarie 2013, 03:15:28