Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Rolul bărbaților în organizațiile de femei

14 Februarie 2013




„Fiul meu, David, a fost cel care m-a sprijinit și m-a ajutat în primii 5 ani să pun bazele WITI. Celălalt fiu al meu, Dan, a demisionat dintr-un post bine plătit la C-Net pentru a se alătura WITI și pentru a pune la punct infrastructura tehnologică. Nu am avut bani pentru a face angajări, astfel că doi bărbați – fiii mei – au sărit să-mi dea o mână de ajutor.

David a părăsit WITI o perioadă pentru a înființa o altă companie – era destul de scârbit din cauza unor comentarii răutăcioase pe care le-am primit din partea unor femei care nu puteau tolera ideea că un bărbat este implicat în activitatea WITI. Însă, la rugămintea mea, David s-a întors la WITI, pentru că eu am știut mereu că inima lui se afla încă acolo – se dedică trup și suflet conceptului de diversitate și misiunii și obiectivelor WITI. David a lucrat ore în șir pentru a transforma WITI și pentru a ajuta la crearea mai multor oportunități pentru membrii organizației. A îmbunătățit programele, a realizat un nou web site și a alcătuit o nouă echipă. David și Dan și-au dedicat timpul și energia în punerea în funcțiune a WITI, iar de-a lungul anilor un număr impresionant de bărbați ne-au ajutat în dezvoltarea organizației și membrelor acesteia, încât purtăm discuții despre crearea unei ramure a WITI: MITI (Men în Technology International)”, mai scrie Carolyn.

Deși susține cu tărie conceptul de diversitate și includerea bărbaților în WITI, Carolyn Leighton mai spune că este conștientă că există diferențe semnificative între bărbați și femei și consideră că trebuie să creăm programele și oportunitățile care să ne dezvolte gândirea și să ne asigure concretizarea unor legături, astfel încât femeile să avanseze frumos și lin în carieră.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite