Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

5 noi produse HP cu touch screen

14 Februarie 2013



HP a lansat pe piața din România cinci noi produse cu ecran tactil, disponibile începând din această iarnă prin distribuitorii HP. Noile produse sunt ultrabookurile HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4, HP SPECTRE TouchSmart Ultrabook și HP ENVY x2; desktopul HP ENVY 23 TouchSmart All-in-One Desktop PC și tableta HP ElitePad 900.

HP ENVY TouchSmart Ultrabook se remarcă prin design metalic atrăgător, grosime de 2,3 cm și o greutate de 2,1 kilograme. Ultrabook-ul dispune de tehnologia HP ProtectSmart, sistem de protecție pentru protejarea datelor, HP CoolSense, care reglează temperatura în funcție de gradul de utilizare, şi de tehnologia Intel Smart Connect, care permite actualizarea constantă a conturilor de e-mail și din rețelele sociale.

Cel de al doilea Ultrabook - HP SPECTRE XT TouchSmart -, vine în plus faţă de produsul precedent cu un afişaj Full HD Radiance (rezoluție 1920 x 1080) cu diagonală de 15,6 inci, complet tactil. La pachetul dotare software, noul produs HP vine echipat cu Adobe Photoshop Elements şi Adobe Premiere Elements.

HP ENVY x2 este un computer portabil care funcționează și ca tabletă, display-ul senzitiv putând fi detașat de tastatură și utilizat în mod independent. Echipamentul este dotat cu o cameră Web HD în partea frontală pentru conversaţii video şi o cameră de 8,0 MP în spate pentru fotografii şi videoclipuri, iar prin faptul că beneficiază de două baterii independente, una în tabletă și a doua în tastatură, autonomia totală poate ajunge până la 19 ore.

HP ENVY 23 TouchSmart este un Desktop PC All-in-One puternic, care beneficiază de un design ergonomic. Graţie procesoarelor Intel din a treia generaţie, echipamentul poate rula aplicații foarte complexe având un timp de reacție mic.

HP ElitePad 900 este o tabletă dedicată mediului enterprise (display cu diagonală de 10,1 inchi, 16:10), care rulează Windows 8Pro, dispune de procesor Intel Atom Z2760, are o memorie de 2GB și o capacitate de stocare de 64GB. Tableta, care beneficiază de HP BIOS Protection și Microsoft Defender, poate fi utilizată cu o gamă completă de accesorii, precum HP ElitePad Docking Station, HP ElitePad Expansion Jacket și HP ElitePad Productivity Jacket.

„Noua gamă se adresează utilizatorului modern de laptopuri și tablete, care este deosebit de exigent și știe exact ce își doreşte – eficiență, performanță, design atrăgător și preț competitiv. Avem încredere că aceste produse se vor plasa cu ușurință în preferințele clienților din România. Echipamentele sunt deja disponibile în magazine şi la distribuitorii HP autorizați“, a declarat Tiberiu Dobre, PPS Country Manager HP România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite