Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Intel lanseaza o noua editie a competitiei europene de planuri de afaceri in tehnologie

15 Februarie 2013



Intel şi Junior Achievement Romania anunţă lansarea Intel Business Challenge Europe 2013, o competiţie europeană dedicată tinerilor cu idei de afaceri inovatoare în tehnologie, la care sunt invitaţi să participe şi tinerii români. Competiţia Intel Business Challenge Europe 2013 se adresează celor cu idei de afaceri inovatoare bazate pe tehnologii din domenii ca software, aplicaţii pentru telefonia mobilă, electronică, robotică, energie şi generare de energie, biotehnologie şi nanotehnologie. Competiţia include şi o secţiune specială, Oameni şi societate, dedicată antreprenorilor sociali care folosesc tehnologia ca un instrument pentru soluţionarea unor probleme globale.


După înscrierea pe website-ul competiţiei, www.intelchallenge.eu, 10 echipe din România vor avea şansa să se califice în etapa următoare, în care vor primi mentoring, training intensiv şi oportunităţi de networking cu experţi şi antreprenori internaţionali. Pentru intrarea în finala europeană de la Dublin, echipele vor încerca să convingă juriul printr-un plan de afaceri şi un scurt clip video de prezentare a conceptului de afacere.


Participarea este deschisă tuturor tinerilor cu vârste cuprinse între 18 şi 34 de ani, studenţilor şi celor care au absolvit studii universitare de cel mult 4 ani. Propunerile eligibile includ afaceri aflate atât în stadiul de concept, cât şi startup-uri care nu au trecut de primele etape de atragere de finanţare. Informaţii detaliate despre eligibilitate şi criteriile de evaluare sunt disponibile în regulamentul competiţiei.


Înscrierea în competiţie a echipelor din România este deschisă până pe 22 februarie 2013 şi constă în completarea unui formular care să detalieze conceptul de afacere. Formularul de înregistrare şi informaţiile despre calendarul competiţiei sunt disponibile la www.intelchallenge.eu.


Compania Intel sponsorizează proiectul şi îl organizează în parteneriat cu INVESTIN High Tech Foundation, iar Junior Achievement-Young Enterprise este partenerul strategic al competiţiei la nivel european.
Mai multe informaţii sunt disponibile la www.intelchallenge.eu sau www.jaromania.org (secţiunea „Noutăţi”, pentru informaţii în limba română).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite