Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Samsung lansează GALAXY Camera (Wi-Fi)

21 Februarie 2013



Samsung Electronics a lansat Samsung GALAXY Camera (Wi-Fi), cel mai nou membru al seriei GALAXY Camera, un model care îmbină performanța de top în fotografie cu sistemul de operare Android™ 4.1 (Jelly Bean) și conectivitatea Wi-Fi dual-band. GALAXY Camera (Wi-Fi) are toate inovațiile și caracteristicile practice oferite de GALAXY Camera, dar fără posibilitatea conexiunii 3G. Ca urmare a acestui lucru, GALAXY Camera (Wi-Fi) este un produs mai accesibil pentru utilizatorii care nu au nevoie să fie tot timpul conectați la internet, beneficiu oferit de GALAXY Camera.
Cu noul model, utilizatorii pot folosi tehnologia Wi-Fi dual-band cu care camera este echipată pentru a partaja fotografiile cu familia și prietenii direct de pe aparat, prin email, rețele sociale sau alte servicii de comunicații mobile, precum Samsung ChatON. Totodată, ei pot face back-up instant imaginilor atunci când sunt conectați la internet.
Având zoom puternic, de 21x, și senzor de imagine BSI CMOS de 16M pentru luminozitate ridicată, GALAXY Camera (Wi-Fi) îmbină caracteristicile unei camere compacte superioare cu design-ul simplu și comfortabil. Fotografiile utilizatorilor pot avea calitate similară celor profesioniste datorită celor 19 moduri Smart de fotografiere integrate, care permit utilizatorilor să aleagă dintr-o serie de opțiuni predefinite, precum Light Trace sau Action Freeze, pentru a obține fotografia perfecta de fiecare dată.
GALAXY Camera (Wi-Fi) revoluționează fotografia datorită Android™ 4.1 (Jelly Bean), oferind utilizatorilor interfața sistemului de operare cu care sunt deja familiarizați și funcții avansate de fotografiere. Ei își pot personaliza camera foto prin instalarea aplicațiilor preferate din cele peste 700.000 existente în Google Play.
Pentru vizualizarea și editarea imaginilor, GALAXY Camera (Wi-Fi) este echipată cu un ecran HD Super Clear LCD Touch de 4,8 inch. Pe dispozitiv sunt pre-instalate instrumente performante de editare foto și video, ‘Photo Wizard’ și ‘Video Editor’, oferind utilizatorilor posibilitatea de a edita fotografiile direct pe cameră pentru cele mai bune rezultate.
Conectivitatea Samsung GALAXY Camera (Wi-Fi) este susținută de un processor quad-core care permite navigare rapidă și multi-tasking, dar și procesare ultra-rapidă fără impact major asupra duratei bateriei. Formele elegante și design-ul ergonomic simplifică procesul de fotografiere, datorită amplasării ingenioase a celor mai importante butoane.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite