Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Samsung GALAXY S II Plus, disponibil pe piaţa locală

21 Februarie 2013



Samsung Elecronics România a anunţat lansarea pe piața locală a noului smartphone Samsung GALAXY S II Plus, lansat la începutul anului la nivel internațional. Dispozitivul îmbină performanța care a făcut modelul GALAXY II să devină unul dintre cele mai cunoscute telefoane din lume cu interfața prietenoasă și funcționalitățile intuitive, care îl fac mai ușor de folosit și mai rapid.
Noul GALAXY S II Plus este dezvoltat pe platforma Android 4.1.2 (Jelly Bean) și este dotat cu procesor dual core de 1,2 GHz, astfel că permite accesul rapid de la o aplicaţie la alta și aduce o interfață îmbunătățită, mai prietenoasă, ce oferă și o secțiune de notificări mai ușor de utilizat.
Interfața noului model GALAXY S II Plus este completată de o serie de funcții intuitive care fac telefonul și mai ușor de folosit ca până acum. Spre exemplu, cu ajutorul funcției Direct Call, utilizatorii pot forma automat numere de telefon în timp ce scriu un mesaj către un anumit contact, prin simpla ducere a smartphone-ului la ureche. De asemenea, prin funcția Smart Stay, telefonul poate sesiza dacă utilizatorul se uită la telefon în acel moment pentru a lumina ecranul, în funcție de nevoie.
GALAXY S II Plus aduce, de asemenea, o serie de funcții suplimentare care îi cresc performanța și îmbogățesc numărul de moduri în care smartphone-ul poate fi folosit. Spre exemplu, ferestrele de tip pop-up pentru videoclipuri permit unui clip video să ruleze oriunde pe ecran, într-o fereastră pop-up redimensionată, în timp ce sunt realizate și alte comenzi, eliminând astfel nevoia de a închide și reporni videoclipurile atunci când sunt verificate e-mail-urile sau când se navighează pe Internet. Funcția S Voice permite utilizatorilor să controleze telefonul prin intermediul comenzilor vocale, în timp ce funcția Voice Unlock îi ajută să-și deblocheze telefonul cu ajutorul unei comenzi vocale.
Ecranul de 4,3” inci WVGA Super AMOLED Plus aduce o experiență de vizualizare îmbunătățită și oferă posibilitatea realizării de fotografii de o înaltă calitate prin intermediul unei camere foto puternice, de 8MP.
De asemenea, camera foto a noii versiuni GALAXY S II Plus, are o viteză a obturatorului cu lag zero, ce permite captarea obiectelor aflate în mișcare fără decalaj. Funcția „Buddy photo share” permite un share simultan al fotografiilor cu toți prietenii care se află în poză, direct din cameră sau din galeria foto. În plus, funcțiile Group Facetag și Face zoom contribuie la crearea unei experiențe complete. Totodată, noua cameră are încorporate cele mai noi funcții și servicii dezvoltate de Samsung, inclusiv funcția „AllShare Play” care permite utilizatorilor să transfere conținut pe alte dispozitive Samsung, folosind un singur cont de utilizator și a unei singure parole. Astfel, aceștia pot beneficia de toate facilitățile disponibile pe Samsung Hub, inclusiv de cele mai noi versiuni ale Readers Hub, Video Hub, Game Hub sau Music Hub.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite