Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

G Data își prezintă noile tehnologii antivirus la CeBIT

21 Februarie 2013



"În acest an, vom folosi CeBIT ca platformă pentru lansarea noilor noastre branduri, tehnologii antivirus inovative pentru o audiență internațională. Datorită acestor noi tehnologii ‘Made in Germany’ vom oferi clienților noștri o protecție mai rapidă și mai eficientă împotriva amenințărilor online," explică Frank Heisler, Director G Data. "În plus față de tehnologia prezentată vom demonstra clienților nu doar cum se pot apăra de atacurile cibernetice, ci și cum pot folosi G Data PatchManagement pentru a acoperi potențialele vulnerabilități din programele pe care le utilizează."
Furnizorul german de securitate va prezenta în premieră mondială noua sa tehnologie antivirus: G Data CloseGap. Datorită tehnologiei G Data CloseGap, computerele vor beneficia de o protecție mai rapidă și mai eficientă împotriva amenințărilor malware. Detaliile tehnice ale noilor tehnologii G Data vor fi prezentate în standul G Data pe toată perioada târgului.
La CeBIT, G Data va aduce în atenția presei și a vizitatorilor şi produsele G Data Business 12 și G Data PatchManagement. Soluțiile corporate G Data ajută companiile să închidă breșele de securitate din aplicațiile instalate. Prin intermediul consolei de administrare MobileManagement integrate, administratorii vor avea posibilitatea să gestioneze toate dispozitivele mobile cu sistem de operare Android, asigurându-se că deviza "Bring Your Own Device" nu se va transforma în "Bring Your Own Disaster".
Nu în ultimul rând, G Data va prezenta în cadrul târgului de la Hanovra noile soluții G Data AntiVirus 2014, G Data InternetSecurity 2014 și G Data TotalProtection 2014 ca premiere la CeBIT. G Data CloseGap este deja integrată în noua generație.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite