Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Rohde&Schwarz Topex premiată pentru a patra oară cu Sigiliul European de Excelenţă

21 Februarie 2013



Rohde&Schwarz Topex a anunțat că, pentru a patra oară, European Multimedia Forum (EMF) a distins compania cu Sigiliul European de Excelență 2013 / Aur pentru marketingul inovației.
Sigiliul European de Excelenţă este cunoscut pentru promovarea companiilor cu produse şi servicii inovatoare şi practici de marketing excelente în domeniul digital. Acordat anual încă din anul 2003, premiul a recompensat multe companii care acum sunt leaderi pe piața din care fac parte. Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc pe data de 5 martie 2013, la CeBIT Hanovra, compania Rohde & Schwarz Topex fiind selectată ca un câștigător de top din domeniul IT&C din peste 100 de firme participante din întreaga lume.
"Suntem foarte încântați să câștigăm Premiul de Excelenţă European – categoria Gold pentru anul 2013. Pentru noi, acesta reprezintă o recunoaștere a întregului efort investit în marketing și promovare "- a declarat Constantin Dumitrescu, Director de Marketing și Vânzări al Rohde & Schwarz Topex." Această recunoaștere ne oferă o bună oportunitate de a fi văzuti ca o firmă de excelență în sectorul IT&C și de a convinge furnizorii și clienții noștri că suntem o companie puternică și de încredere în industrie."- a adăugat Dumitrescu.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite