Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

ZyXEL participă în premieră la Mobile World Congress

21 Februarie 2013



ZyXEL Communications, furnizor de soluții de networking, soluții Internet de pentru afaceri mici și medii, și utilizatori finali, va participa în premieră la Mobile World Congress (MWC), eveniment ce va avea loc la Barcelona, în perioada 25-28 Februarie.
Fiind unul dintre cele mai mari evenimente din industrie, MWC este locul de întâlnire al marilor companii din domeniu, companii ce demonstrează şi definesc trend-uri şi evidențiază progresul tehnologiilor, produselor şi soluţiilor din domeniul mobil. Vizitatorii standului ZyXEL vor putea afla lucruri interesante despre soluţiile wireless de distanţă pentru dispozitive mobile, precum rețele de tip 4G LTE CPEs ce suportă tehnologii Volte, Femtocell şi Wi-Fi hotspot, dar şi despre gateway-ul wireless 4G LTE multi-WAN pe module.
Conform GSA (Global mobile Suppliers Association), până la sfârşitul anului 2012, 145 de operatori din lume au lansat servicii LTE în 66 de ţări. De asemenea, se anticipează că vor fi lansate 234 de reţele LTE în 83 de ţări până la sfârşitul anului 2013. Pe măsură ce tehnologia LTE evoluează, numărul de clienţi a crescut aproape de 10 ori, atingând peste 44 de milioane de utilizatori până în Septembrie 2012. Acest fenomen ne arată că tehnologia LTE a obţinut rapid statutul de cea mai rapidă tehnologie mobilă în dezvoltare. Pentru a aborda acest segment promiţător, ZyXEL şi alte companii cu specializări diferite, prezintă o varietate de inovaţii pentru a grăbi creşterea tehnologiei mobile.
Experienţa ZyXEL provine din 20 de ani de lucru în domeniul tehnologiilor de reţea. De-a lungul ultimilor 20 de ani, compania a lansat pe piață o serie de produse inovatoare bazate pe cele mai noi tehnologii şi protocoale wireless. În ceea ce privește standardele 4G LTE, ZyXEL a introdus un router compact, cu funcţie hotspot pentru cei ce călătoresc mult şi pentru utilizatorii dispozitivelor mobile. De asemenea, am adus pe piaţă şi o serie de CPE-uri şi gateway-uri 4G pentru interior, dar şi pentru exterior. Acest grup de dispozitive plug-and-play asigură o performanță wireless similară cu o conexiune cu fir, dar şi acoperire wireless extinsă. În plus, ZyXEL oferă servicii Voice-over-LTE (Volte), ce alătură tehnologiei LTE capacitatea procesării de voce.
De asemenea, ZyXEL oferă soluţii wireless robuste, drept alternative pentru implementarea rapidă de rețele wireless performante. Tehnologia 3G Femtocells şi hotspot-urile Wi-Fi oferă furnizorilor posibilitatea de a activa imediat serviciile clienţilor. Access Point-urile Femto 3G pot face faţă cu uşurinţă unei acoperiri wireless de interior, oferind calitate de sunet excepţională şi transfer de date rapid. Această soluţie Wi-Fi poate îmbunătăți traficul de date din reţelele congestionate, pentru a asigura performanţă superioară.
Atât controlerele ZyXEL NXC5200 cât şi Seria NWA5120 de Access Point-uri sunt produse de top ce asigură manevrabilitate bună şi o experienţă excepţională în domeniul Wi-Fi. Access Point-urile din seria NWA5120 sunt printre puţinele dispozitive ce au primit certficarea Wi-Fi PasspointTM şi se află în conformitate cu toate echipamentele certificate Wi-Fi Passpoint. Această tehnologie oferă operatorilor avantajul de a putea oferi clienţilor, servicii wireless imediate şi minimizarea apelurilor pentru selecţia şi autentificarea în reţea.
ZyXEL va prezenta în cadrul MWC şi gateway-urile wireless SBG3300 şi SBG3600. Funcţia duală Wireless N / VDSL2 oferă atât securitate (certificata IPSec), dar poate să folosească și funcţia 3G/4G LTE, drept back-up sau pentru a echilibra conexiunea WAN. Aceasta este proiectată special pentru afaceri mici, cu conexiune de reţea sigură, unde management-ul de acces devine esenţial, datorită numărului din ce în ce mai mare de aplicaţii Cloud.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite