Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> UPS >> Furnizori

Parteneriat de distributie General Electric-Docentris

21 Februarie 2013



General Electric, lider global in furnizarea de solutii integrate de infrastructura a incheiat un parteneriat unic de distributie de UPS-uri in Romania cu Docentris, companie specializata in solutii personalizate de IT&C pentru birouri din companii medii si mari.
Solutiile oferite de Docentris de la General Electric includ surse de tensiune neintreruptibila (UPS) monofazate si trifazate, pentru facilitarea managementului centrelor de date. Gama de UPS-uri incepe de la 350VA si urca pana la 600kVA, seriile de UPS sunt potrivite pentru utilizarea cu retele de suport de date, de telecomunicatii, precum şi de protectie a site-ului local. Solutiile General Electric imbunatatesc gradul de management, disponibilitate si performanta al retelelor, echipamentelor electronice, industriale si de comunicatii.
Docentris este o companie cu o vasta experienta in oferirea de solutii complete de infrastructura pentru companiile medii si mari. Scopul acestui parteneriat este cresterea accesibilitatii UPS-urilor General Electric pentru utilizatorul final”, a declarat Aleskey Savkin, Regional Sales Manager GE.
Din dorinta de a oferi solutii complete si de a diversifica beneficiile oferite companiilor din Romania, am extins portofoliul nostru cu produsele de putere de la General Electric. Avem tehnicieni dedicati solutiilor de putere si asiguram service on-site, timp de raspuns garantat, cat si timp de remediere garantat (piese pe stoc). Parteneriatul cu General Electric se inscrie in strategia Docentris de a dezvolta noi solutii si de a avea in portofoliu marci de IT&C cunoscute si apreciate la nivel mondial.”, a declarat Radu Ionescu, Director General Docentris.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite