Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ECM >> Stiri si comunicate

Star Storage adresează piaţa IMM cu servicii și soluţii de arhivare electronică

21 Februarie 2013



Star Storage, furnizorul român de top pentru soluţii de stocare, arhivare şi management de informaţii (date și documente), servicii externalizate de Data Center și Cloud, lansează noile servicii externalizate de arhivare electronică a documentelor dedicate nevoilor de business ale companiilor mici și mijlocii, din cadrul campaniei „Economisește bani și timp! Este momentul să alegi arhiva electronică de documente de la Star Storage!”. Pentru a veni în sprijinul companiilor mici și mijlocii, Star Storage promovează prin această campanie o gamă completă de soluții și servicii de captură (scanare, catalogare), arhivare digitală a documentelor și gestiune a arhivei electronice. Indiferent că au în vedere varianta CAPEX (Investiție) sau OPEX (Cheltuială operațională) companiile pot alege imediat soluția sau pachetul potrivit pentru a face faţă valului din ce în ce mai mare de documente folosite în mod curent în procesele operaţionale.
Star Storage, prin campania „Economisește bani și timp! Este momentul să alegi arhiva electronică de documente de la Star Storage!”, continuă implementarea conceptului "pay per use" lansat odată serviciile StarVault Cloud și pune la dispoziția clienților din zona SMB (Small & Medium Business) servicii externalizate de arhivare electronică a documentelor - StarVault eArchive, care sunt concepute pentru a fi utilizate imediat, accesate facil și achiziționate la prețuri accesibile. Astfel, companiile mici și mijlocii plătesc exact cât arhivează, deoarece aceste servicii sunt oferite pe baza unui abonament lunar flexibil și fără investiţii iniţiale, cu prețuri începând de la doar 27 eur/lună. Companiile au de asemenea posibilitatea de achiziţionare directă a unui pachet la cheie, gata configurat pentru captura şi arhivarea electronică a documentelor, care include un laptop și un scaner de ultimă generație, precum și licența de utilizare a aplicaţiei software profesionale StarCapture pentru captura documentelor. StarCapture transformă documentele pe hârtie în documente electronice, permite accesul rapid şi valorificarea acestora în întreaga organizaţie, simultan cu reducerea costurilor cu depozitarea și utilizarea documentelor pe hârtie. Prin sistemul web de acces, aplicaţia StarCapture se integrează transparent cu SEAL (Secured Electronic Archive Library) - soluția Star Storage de gestiune a arhivelor, care oferă facilități unice în România de regăsire și acces rapid la informațiile din arhive pe baza metadatelor asociate. Sistemul oferit este preconfigurat pentru cele mai comune documente pe care companiile doresc sa le arhiveze, fiind astfel utilizabil imediat, din prima zi.
Astfel, în această campanie, Star Storage oferă servicii end-to-end de creare și management al arhivelor electronice pentru SMB-uri: captura și conversia în format electronic a documentelor; regăsirea rapidă a documentelor; securitatea arhivei; consultarea arhivei electronice de documente. În funcție de nevoile specifice, companiile pot alege din portofoliul Star Storage și varianta de arhivare conform Legii 135/2007, care permite oricărui document în format electronic să aibă aceeaşi valoare probatorie ca şi documentul original în format fizic prin aplicarea semnăturii digitale şi a mărcii temporale.
Companiile mici și mijlocii contribuie foarte mult la dezvoltarea mediului de afaceri din țara noastră. Din dorința de a ajuta aceste firme să fie profitabile în condițiile mediului economic din ce în ce mai competitiv și datorită faptului că până acum serviciile de arhivare a datelor erau accesate facil doar de către companiile mari, am conceput pentru clienții de tip SMB pachete la cheie și servicii customizabile de captură și gestiune eficientă a arhivei electronice de documente. Astfel, beneficiile unor soluţii de tip enterprise sunt transferate rapid și în zona companiilor mici și mijlocii şi se traduc prin reducerea imediată a costurilor și eficientizarea întregii activități. Vrem să depășim așteptările clienților de tip SMB și le oferim acestora posibilitatea de a se bucura de calitatea garantată a serviciilor noastre sub forma unui abonament lunar permisibil și flexibil în funcţie de nevoia existentă la un moment dat, fără a fi necesare investiţii costisitoare în echipamente, spaţiu şi personal calificat. Utilizând noile servicii externalizate de arhivare electronică a documentelor de la Star Storage companiile mici și mijlocii își cresc competitivitatea, prin accesarea rapidă și folosirea la maximum a informaţiilor conţinute în documente.”, a declarat Cătălin Păunescu, Managing Director Star Storage.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite