Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Samsung lansează hub-ul HomeSync

25 Februarie 2013



Samsung a anunțat lansarea HomeSync, un hub personal care oferă cea mai bună experiență de divertisment pe ecrane de dimensiuni mari, un dispozitiv de stocare potrivit întregii familii și o nouă modalitate de a beneficia de calitățile HDTV datorită sistemului Android.
Spațiu de stocare pentru întreaga familie
HomeSync dispune de un spațiu de stocare de 1TB, astfel că utilizatorii vor putea să sincronizeze mai multe dispozitive și își vor putea stoca toate datele, fie că sunt personale sau aparțin întregii familii. Permite crearea a 8 conturi diferite, fiecare utilizator având posibilitatea de a încărca și descărca date de pe mai multe dispozitive și de a le partaja rapid cu ceilalți membri ai familiei. Conturile pot fi accesate cu ID și parolă, iar fișierele sunt securizate, astfel că informațiile personale ale fiecărui utilizator rămân separate de secțiunea de partajare a HomeSync.
Experiență de divertisment pe ecrane mari
HomeSync oferă cel mai bun conținut Android, însemnând jocuri, filme sau seriale, direct în sufrageriile utilizatorilor. Permite utilizatorilor să transmită wireless conținut de pe dispozitivele Galaxy pe televizor, oferindu-le astfel posibilitatea de a viziona toate filmele familiei, fotografiile și aplicațiile la calitate full HD 1080p.
Orice HDTV beneficiază acum de noi facilităţi smart
Utilizatorii se pot bucura de o experiență completă Android Jelly Bean, având acces la Play Store și la toate aplicațiile deținute. HomeSync permite și noi moduri de interacțiune cu conținutul datorită accesului wireless de pe mobil.
HomeSync va fi disponibil începând cu luna aprilie 2013 în câteva țări și va continua apoi să intre pe tot mai multe piețe din întreaga lume.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite