Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

D-Link lansează un nou router cu tehnologie Smartbeam

26 Februarie 2013



D-Link, anunţă lansarea routerului DIR-845L, care utilizează tehnologia beamforming bazată pe undele radio direcțional pentru a transmite în rețeaua wireless pe două frecvențe. Șase antene interne emit unde radio foarte precise care sunt continuu adaptate la condițiile în schimbare. Aceasta permite acoperire optimă în orice mediu cu un semnal wireless uniform, cea ce oferă fiecărui utilizator performanțe maxime. Drept rezultat, transferul de date este unul de mare viteză, ideal pentru gaming și transmiteri video fără întreruperi.
DIR-845L este fratele mai mare al routerului SmartBeam DIR-645 și presupune două module radio pentru 2,4 și 5 GHz. Aceasta asigură suficientă lățime de bandă disponibilă, indiferent dacă rulați material video de pe YouTube, downloadați fișiere mari sau ascultați muzică din playlist-ul local. Performanța maximă este asigurată și prin cablu: în spatele routerului DIR-845L se regăsesc patru porturi LAN gigabit, ceea ce conferă conectivitate dispozitivelor staționare. Având drept referință vitezele gigabit, prin proiectarea portului WAN (care stabilește conexiunea la Internet), D-Link oferă excelență routerelor pentru Cloud de mulți ani si este pregatit pentru vitezele superioare din viitor.
Utilizatorii pot alege dintre numeroasele puncte de intrare, toate la îndemână, pentru a interacționa cu routerul. Desigur, DIR-845L poate funcționa cu orice browser web; oricum, aplicațiile mydlink pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Apple și Android, constituie o soluție modernă și inovatoare. Aceasta înseamnă control integral al routerului și al rețelei, în orice moment, din absolut orice locație în care există acces Internet. Dispozitivele compatibile mydlink necesită doar înregistrarea și conectarea la contul mydlink și sunt gata de a fi folosite și conectate cu alte echipamente, membri ai familiei mydlink. Mai mult, gateway-ul mydlink cloud furnizează informații referitoare la dispozitivele existente sau nou conectate și poate permite / bloca accesul anumitor utilizatori, după cum doriți.
Conectare rapidă
D-Link furnizează o aplicație pentru primii dvs. pași cu DIR-845L: QRS (Quick Router Setup) identifică în doar câteva secunde noul membru al rețelei de acasă, confirmă informații importante cu utilizatorul și configurează automat routerul. Urmatoarea aplicație - D-Link SharePort Mobile pentru dispozitivele cu iOS și Android – asigură o experiență multimedia interesantă. Cu portul său USB 2.0, routerul constituie un dispozitiv de stocare universal. Aceasta oferă acces tuturor celor din familie sau de la birou la hard drive-urile externe sau stick-uri USB pe care sunt stocate fișiere video sau muzica preferată. În plus, serverul DLNA integrat ajută la redarea de muzică și video pe orice player compatibil DLNA.
Securitate optimă
Pentru asigurarea și menținerea securității, DIR-845L criptează rețeaua radio cu ajutorul WPA/WPA2 și blochează atacurile de pe Internet prin funcțiunile unui firewall dublu (NAT/SPI). Alte caracteristici de ajutor: zona de guest din rețeaua WLAN poate asigura doar acces la Internet, ascunzând alte fișiere sau dispozitive față de vizitatori. Noul standard IPv6 este, de asemenea, suportat. D-Link a încorporat și multiple tehnologii ce reduc consumul energetic în timpul funcționării contante a echipamentului. Porturile LAN neutilizate sunt astfel închise, iar rețeaua radio funcționează doar în intervale orare predefinite.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite