Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Adaptor Wireless USB pentru conexiuni de mare viteză de la ZyXEL

26 Februarie 2013



ZyXEL Communications lansează un adaptor Wireless USB care dispune de funcții dual-band și rate de transfer wireless ridicate, de până la 450Mbps. Echipat cu tehnologie de ultimă generație 802.11n împreună cu design dual-band, noul adaptor USB NWD2705 Dual-band Wireless N450 permite utilizatorilor de PC-uri desktop și laptop-uri să beneficieze de streaming video, audio și jocuri online la cele mai ridicate standarde, extinzând în același timp conexiunea wireless către media servere.
Mulțumitâ evoluției tehnologige susținute, aplicațiile digitale au cunoscut o dezvoltare intensă care a avut un efect direct asupra experienței utilizatorilor. Pentru utilizatorii de PC-uri desktop tradiționale si laptop-uri care vor să se bucure de conexiuni Internet wireless, noul adaptor USB ZyXEL Dual-band Wireless N450 este dispozitivul ideal ce permite montarea unei conexiuni wireless fără o procedură complexă de configurare.
NWD2705 vine în ajutorul utilizatorilor de PC-uri desktop si laptop-uri de generație mai veche, oferindu-le acces la cele mai noi tehnologii wireless care să întrunească cerințele de lățime de bandă sau securitate din ziua de azi. Noul adaptorul USB este cu siguranță un upgrade facil la cele mai noi standarde de rețea”, a spus Octavian Oancea, Country Manager ZyXEL Romania.
Odată cu creșterea cerințelor aplicațiilor, lățimea de bandă și prioritizarea traficului au devenit provocări pentru utilizatorii de Internet. Cu design dual-band, adaptorul USB NWD2705 Wireless oferă performanțe ridicate împreună cu stabilitate și fiabilitate. Utilizatorii pot alege banda 2.4GHz pentru navigare rapidă pe Internet sau banda de 5GHz, fără interferențe, pentru aplicații dinamice care au nevoie de o lățime de bandă consistentă, cum ar fi streamingul HD sau jocurile online. Cu avantajul oferit de tehnologia dual-band, utilizatorii NWD2705 evită interferențele generate de alte dispozitive wireless ce folosesc același spectru de frecvență, astfel beneficiind de cea mai bună experiență HD media streaming.
Compatibilitatea plug-and-play disponibilă pe modelul NWD2705 Wireless USB Adapter asigură utilizatorilor de PC-uri desktop și laptop-uri un mediu de conectivitate excelent, la același nivel regăsit pe cele mai moderne echipamente mobile inteligente. Pentru a asigura securitatea rețelei wireless utilizate, NWD2705 dispune de un buton Wi-Fi Protected Setup (WPS), pentru a activa protecția automată a rețelei în doar câteva secunde.
Cu un design compact și greutate redusă, adaptorul USB NWD2705 Wireless oferă mobilitate și portabilitate ridicate, iar extensia prin cablu USB previne blocarea porturilor USB de pe computer.
Noul Adaptor USB Wireless Dual-band este cel mai bun partener pentru utilizatorii de computere desktop și laptop, oferind acces imediat la o conexiune fără fir, cu operare ușoară.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite