Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Samsung, premiat la Mobile World Congress 2013

27 Februarie 2013



Samsung Electronics a fost premiat pentru al doilea an consecutiv la categoriile „Cel mai bun producător de dispozitive al anului” și “Cel mai bun smartphone”, în cadrul competiției Global Mobile Awards care a avut loc ieri la Mobile World Congress. Premiile au fost acordate de juriul GSM Association, organizaţia mondială care reprezintă interesele industriei de comunicaţii.
Samsung a fost numit „Cel mai bun producător de dispozitive al anului” de către membrii juriului competiției. După ce a atins anul trecut numărul 1 la nivel mondial pe piața telefoanelor mobile și pe piața smartphone-urilor, premiul vine ca o recunoaștere a activității permanente de inovare și a faptului că Samsung are unul dintre cele mai apreciate portofolii de dispozitive la nivel mondial.
GALAXY S III a fost denumit “Cel mai bun smartphone”, premiu prin care îi este recunoscut nivelul ridicat de performanță și răspunsul foarte bun primit din partea utilizatorilor. Acest vârf de gamă al Samsung a fost vândut la nivel mondial în 40 de milioane de unități, ceea ce l-a transformat în terminalul cel mai repede vândut din istoria Samsung și în cel mai bine vândut telefon din lume. GALAXY S III combină interacțiunea intuitivă cu capacitatea de a partaja rapid și ușor pentru a da consumatorilor un smartphone care să le ofere cea mai bună experiență de utilizare și un nivel de performanță nemaiîntâlnit. Galaxy S III este succesorul unui alt smarphone de succes, GALAXY S II, care a primit la rândul său din partea GSM Association, premiul pentru “Cel mai bun smartphone” (în 2012).
GALAXY Camera, care a obținut premiul pentru “Cel mai bun dispozitiv mobil adresat consumatorilor“ (“Best Mobile Enabled Consumer Electronics Device”), este prima cameră foto cu adevărat conectată. GALAXY Camera îmbină performanța ridicată proprie unui aparat de fotografiat compact cu conectivitatea și adaptibilitatea, posibile datorită rețelelor de tip 3G/4G și Wi-Fi încorporate și datorită sistemului de operare Android 4.1 (Jelly Bean). În acest fel, GALAXY Camera răspunde nevoii consumatorilor care doresc să editeze sau să partajeze imediat fotografiile făcute, fără a face compromisuri la nivelul calității imaginii. Datorită acestor facilități, GALAXY Camera ajută orice consumator să realizeze, să editeze și să partajeze pozele făcute ușor și rapid.
2012 a fost un an important pentru Samsung care a reușit să stabilească noi recorduri pentru industria telefoanelor mobile. Juriul a recunoscut puterea de inovare deținută de Samsung și vizibilă în mai multe categorii variate de piață. Scopul asumat de Samsung este acela de a transforma modul în care consumatorii interacționează cu tehnologia mobilă, pe toate categoriile de piață” a declarat JK Shin, Președinte și Șef al diviziei IT și Mobile Communications în cadrul Samsung Electronics.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite