Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

IT SMART Distribution devine distribuitor HP Romania

27 Februarie 2013



Incepând cu luna februarie a acestui an, compania IT SMART Distribution a devenit distribuitor autorizat HP pentru produsele si soluțiile EG (Enterprise Group). Noul distribuitor se alătură rețelei de companii cu ajutorul cărora HP România acoperă cerințele clienților de pe întreg teritoriul țării.


Prin intermediul unei echipe profesioniste de vânzări consultative, care are la activ peste 12 ani de experiență în dezvoltarea de proiecte și soluții de infrastructură, IT SMART Distribution va pune la dispoziția clienților diagnoză și consultanță de specialitate pentru a identifica nevoile tehnologice specifice activității acestora, dar și pentru a găsi soluțiile HP care să răspundă cel mai eficient acestor cerințe.


„Categoriile de produse furnizate de HP, din care fac parte servere, storage si retelistica, dar și echipamente de imprimare și computere, completează perfect portofoliul companiei noastre. Prin această nouă colaborare, ne propunem să oferim clienților noștri o gamă completă de produse, pentru care avem competențe atât de presales, cât și de consultanță în vânzări”, spune Mona Curceanu, Director Vânzări și Marketing, IT SMART Distribution.


IT SMART Distribution va distribui produse și soluții HP EG [servere, storage, networking, storage și servicii] și este autorizat să acorde consultanță tehnologică de specialitate companiilor de orice mărime și să planifice, să realizeze și să implementeze soluții complexe pentru acestea.


„IT SMART Distribution completează, cu profesionalism și o bună cunoaștere a pieței, rețeaua de parteneri de distribuție pe care o avem la nivel național. Suntem siguri că, împreună vom consolida prezența HP în România și vom putea oferi clienților noștri cele mai moderne și mai inovatoare tehnologii din portofoliul global al companiei”, a declarat Irinel Ilie, EG Indirect Manager.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite