Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Lumea Geospatiala >> Stiri si comunicate

Corporatia Japoneza de Imagini Spatiale a ales tehnologiile Intergraph

27 Februarie 2013



Intergraph a anuntat implementarea solutiei ERDAS APOLLO la Corporatia Japoneza de Imagini Satelitare (JSI). Cu ERDAS APOLLO, JSI distribuie cantitati foarte mari de imagini satelitare catre beneficiari nationali, prin conexiuni stabilizate de internet de mare viteza.


ERDAS APOLLO a fost selectat de JSI datorita functionalitatilor de inalta performanta si va fi folosit pentru a distribui imagini satelitare asociate cu date GIS, ca fundal de harta pentru utilizatori.


„In acest moment folosim ERDAS APOLLO ca motor pentru furnizarea de imagini satelitare catre beneficiari cheie, dar in viitorul apropiat vom extinde acest sistem pentru a servi si alti clienti. Sistemul Intergraph a redus cheltuielile si ofera un sistem simplu de mentenanta. Scalabilitatea sistemului serveste un grup mic de utilizatori si in acelasi timp este potrivit si pentru utilizare la scara larga”, a declarat Kou Ogiso, Director al Diviziei de Inginerie al departamentului de servicii de imagistica al JSI.


ERDAS APOLLO este un sistem complet de management, analiza si distributie a datelor. Ca sistem interoperabil bazat pe standardele OGC si ISO, ajuta la organizarea volumelor mari de date (imagistica, vectori, teren, LiDAR, servicii web si practic orice obiect digital al institutiei).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite