Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Fujitsu lanseaza tableta STYLISTIC M702, rezistenta la socuri si apa

27 Februarie 2013Fujitsu a lansat in cadrul Mobile World Congress in Barcelona tableta STYLISTIC M702. Dispozitivul care ruleaza pe Android este construit pentru a fi folosit in mediile umede si dificile, in care tabletele consumer pot fi afectate usor de apa sau praf, Fujitsu STYLISTIC M702 fiind o alternativa low-cost si mai portabila la notebook-urile dedicate acestor medii.


Fujitsu STYLISTIC M702 reda continuitate muncii si este ideala pentru angajatii care muncesc mult in afara biroului. Autonomia de o zi a bateriei este o caracteristica tot mai intalnita la tabletele Fujitsu dedicate segmentului business. STYLISTIC M702 cantareste doar 590g, ceea ce o face ideala pentru a fi purtata oriunde, toata ziua, fara niciun compromis intre mobilitate si durabilitate.


Carcasa dura si sticla rezistenta la zgarieturi protejeaza STYLISTIC M702 de socuri si alte elemente, fiind in acelasi timp rezistenta la apa si praf, ceea ce le ofera arhitectilor, proiectantilor sau constructorilor acces sigur la planurile de constructie pe timp de vant sau ploaie. Evaluatorilor din asigurari care lucreaza pe teren le permite sa faca rapoartele pe loc, chiar imediat dupa un uragan. De asemenea, muncitorii din fabrici sau din constructii pot accesa planurile si alte informatii de pe teren cu ajutorul conexiunii 4G si Wi-Fi si chiar cu functionalitatea NFC (Near Field Communication), fara pericolul ca praful sau umezeala sa poata distruge dispozitivul.


Spre deosebire de dispozitivele consumer, Fujitsu STYLISTIC M702 a fost construita avand in vedere securitatea datelor companiilor, o cerinta cheie a directorilor tehnici catre subalternii lor. Caracteristici precum senzor de amprenta, criptarea hard-disk-ului si urmarirea si recuperarea de la distanta a datelor, ofera o mai mare protectie a informatiilor. Fujitsu STYLISTIC M702 are instalate aplicatii office si un scanner de documente, care poate fi folosit cu ajutorul camerei HQ de 8,1 MP. Tableta poate fi folosita pentru solutii Virtual Desktop Infrastructure (VDI) pentru accesarea sigura si oricand a datelor.


„Dispozitivele consumer au ajutat la inceperea revolutiei mobilitatii, dar sunt fragile pentru multe medii de lucru. Cu tableta STYLISTIC M702 ne adresam fortei mobile de lucru, oferind un dispozitiv care nu face niciun compromis, care face fata greutatilor unei zile de munca pe teren si ofera in acelasi timp continuitate in business. Companiile care continua sa foloseasca echipamente fragile in medii dure vor ajunge sa tot plateasca reparatiile si inlocuirile pentru tabletele stricate, care nu erau dedicate acestui tip de munca de la inceput”, a declarat Dieter Heiss, Director al Workplace Systems la Fujitsu Technology Solutions.


Fujitsu STYLISTIC M702 este disponibila la retailerii traditionali si online din Europa Centrala, Orientul Mijlociu, Africa si India la preturi ce incep de la 999 de euro.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite