Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

LLP Romania anunță implementarea cu succes a noilor norme privind TVA-ul la încasare

04 Martie 2013



LLP Romania, filiala a LLP Group, anunță implementarea cu succes a noilor norme privind TVA-ul la încasare în cazul clienților care au solicitat suport pentru implementarea acestei modificări legislative pentru sistemul Infor SunSystems.
În general, procesul de configurare si adaptare a noilor măsuri în Infor SunSystems a durat aproximativ o jumătate de zi pentru fiecare client. Consider că am reușit să oferim soluția optimă pentru clienții LLP pentru a alinia în cel mai scurt timp sistemul la noile modificări legislative. ” – a declarat Ioana Rențea, Infor Services Manager – LLP România.
În plus, Infor SunSystems a fost completat cu un set nou de rapoarte, acestea fiind apte să răspundă noilor cerințe fiscale și să ofere informațiile pentru suportul decizional la nivelul managementului companiilor. Prin competențele echipei și facilitățile oferite de soluție, consider că adaptarea s-a realizat în cele mai bune condiții și cel mai scurt timp pentru clienții LLP.” a completat Ioana Rențea.
Noua reglementare a fost introdusă prin Ordonanţa Guvernului nr. 15/2012 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal și este adresată IMM-urilor cu o cifră de afaceri anuală de sub 500.000 EURO, pentru companiile cu o cifră de afaceri mai mare aplicându-se vechile reglementări.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite