Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Epson lansează opt noi proiectoare fixe luminoase

07 Martie 2013Epson lansează o nouă gamă de proiectoare cu luminozitate crescută, care oferă o calitate excepţională a imaginii. Echipate cu numeroase caracteristici noi, aceste modele sunt ideale pentru companii şi pentru instituţiile de învăţământ superior, fiind create pentru instalarea în amfiteatre, săli de cursuri şi săli de conferinţe mari. Noile modele sunt, de asemenea, compatibile cu lentilele seriei Epson EB-G5 – proiectate pentru companiile care îşi înnoiesc stocul de proiectoare fixe.
Gama include modelele Epson EB-G6650WU, EB-G6550WU, EB-G6450WU, EB-G6250W, EB-G6050W, EB-G6350, EB-G6900WU şi EB-G6800. Toate au niveluri foarte ridicate de luminozitate, de la 4.500 lumeni până la 7.000 lumeni, în vreme ce rezoluţiile diferite răspund la nevoile tuturor utilizatorilor. Datorită tehnologiei Epson 3LCD, culorile vii sunt reproduse cu acurateţe, iar conţinutul proiectat poate fi prezentat în condiţii diverse de iluminare ambientală, mulţumită nivelurilor egale ale luminozităţii pe alb şi pe culoare.
Noile modele oferă o calitate superioară şi o luminozitate crescută a imaginii, pentru proiecţii cu adevărat remarcabile”, a declarat George Sebastian, manager de produs în cadrul Epson Europe. „Epson este producătorul de proiectoare numărul 1 din lume de peste zece ani1, de aceea companiile pot fi sigure că prezentările lor importante vor fi proiectate la cea mai bună calitate disponibilă.”
Epson EB-G6900WU are rezoluția WUXGA, iar EB-G6800 proiectează imaginile în rezoluția XGA. Cele două modele modele includ HDBaseT, o tehnologie de ultimă generaţie pentru transferul a cinci tipuri de semnale, inclusiv semnal video HD necomprimat, semnal audio, semnal de alimentare şi semnale de comandă, la costuri reduse, pe distanţe lungi de peste 100 m, prin intermediul unui cablu standard cat5/6. Imaginile proiectate pe o suprafaţă curbă sau într-un colţ de încăpere sunt reglate automat, permiţând utilizatorilor să realizeze proiecţii fără distorsionări.
HDBaseT oferă un potenţial excelent pentru integratorii de sisteme, iar Epson face parte din primul val de producători care oferă o astfel de tehnologie pe piaţa de proiectoare”, a adăugat George Sebastian. „Se preconizează ca interfaţa Ethernet dedicată conectivităţii, care include intrări video, de date şi de alimentare şi utilizează cabluri de reţea standard, să aibă un impact important asupra instalărilor prin reducerea complexităţii, a duratei de instalare şi a costurilor.”
Fiecare proiector poate fi rotit pe verticală cu 360 de grade, astfel încât utilizatorii pot deplasa cu uşurinţă imaginea proiectată prin încăpere.
Toate modele pot fi configurate şi utilizate deosebit de ușor datorită numeroaselor caracteristici de instalare intuitive, cum ar fi alinierea pixelilor şi uniformitatea cromatică. Aceste caracteristici garantează ușurința folosirii: după ce proiectoarele sunt instalate, utilizatorii se pot concentra asupra prezentării conţinutului, nu asupra reglării setărilor ecranului.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite