Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Operatorii mobili la zi

15 Februarie 2006



TC-54.jpgFixTel, combinatia
fix si mobil de la Zapp


Zapp a lansat un serviciu nou Zapp FixTel, o combinatie de telefon fix-mobil destinata celor care suna in diverse retele si suplimentar acceseaza Internetul. Nu e tocmai o solutie de transformare a convorbirilor fix-mobil
si mobil-fix in convorbiri mobil-mobil, dar e o noua perspectiva de abordare. Serviciul este oferit prin intermediul telefonului Z1110, primul telefon fix wireless din oferta Zapp. Z1110 dispune de un ecran LCD, ce ofera accesibilitate rapida la toate functiile meniului si operare usoara de catre orice utilizator, in timp ce antena externa confera o intensitate mare a semnalului receptionat. Zapp FixTel este disponibil pe baza de abonament lunar in valoare de 5 USD (fara TVA) si include 100 de minute de convorbiri in retea.
In plus, serviciul Zapp FixTel ofera acces la tarife excelente: 0,03 USD/minut pentru apelurile in retea, 0,04 USD/minut pentru apelurile catre RomTelecom si 0,15 USD/minut pentru apelurile catre alte retele. De asemenea, fiecare abonat al serviciului poate opta pentru maxim 7 numere favorite din reteaua Zapp, convorbirile cu numerele alese fiind tarifate cu 0,02 USD/minut. In fiecare luna, numarul minutelor de convorbiri in retea poate fi majorat prin intermediul minutelor bonus acordate pentru apelurile primite din afara retelei. Astfel, pentru fiecare minut de apel primit din afara retelei, abonatul beneficiaza gratuit de un minut de apel in reteaua Zapp. Telefonul Z1110 are incorporat un modem de mare viteza (153,6 kbps) si poate fi conectat la computer prin intermediul unui cablu USB pentru acces la Internet, navigare si transfer de date.


Orange shop la Bistrita


Al 25-lea Orange shop a fost deschis in luna ianuarie in orasul Bistrita, Piata Centrala nr.8. Astfel Orange continua campania de extindere a retelei proprii de distributie. Din totalul de 25 de magazine, 12 sunt situate in zona Transilvania, valoarea investitiilor in magazinele proprii din aceasta regiune depasind 3 milioane de dolari. Noul magazin din Bistrita beneficiaza de un design original si de un personal profesionist, pregatit sa ofere consiliere de calitate in alegerea solutiilor de comunicare si sa raspunda tuturor cerintelor si exigentelor clientilor de aici.
In Orange shop locuitorii orasului Bistrita pot obtine informatii despre produsele si serviciile Orange si au la dispozitie o oferta bogata de telefoane la cele mai bune preturi. Vizitatorii pot asista la demonstratii ale serviciilor Orange, iar un Phone Expert este la dispozitia clientilor pentru familiarizarea acestora cu functiile telefoanelor, ofera asistenta la setarea si conectarea telefoanelor mobile la laptop.
De asemenea, clientii Orange pot plati la casieria din magazin factura Orange si pot folosi punctele Orange Thank You pentru plata serviciilor Orange sau pentru a cumpara telefoane la preturi speciale, accesorii GSM, cartele PrePay si materiale promotionale Orange. “Magazinul din Bistrita este o investitie importanta, ce aduce beneficii comunitatii locale prin crearea de noi oportunitati de munca si oferirea de servicii de o inalta calitate. Dorim sa venim cat mai aproape de clienti si sa le oferim solutii de comunicare care sa le simplifice viata. Aceasta inaugurare se inscrie in obiectivele companiei pentru anul in curs care vizeaza extinderea lantului de magazine proprii si continuarea investitiilor realizate de Orange in zona Transilvaniei,” a spus Thierry Millet – Director Comercial Orange Romania.


Primul telecentru
Connex Vodafone


In cadrul Serviciului Universal definit de legislatia in vigoare si reglementarile ANRC, Connex Vodafone a deschis primul sau telecentru la Borlova – Turnu Ruieni, judetul Caras-Severin. Fiecare telecentru Connex Vodafone este dotat cu telefoane, computere, echipamente multifunctionale (imprimanta, fax, copiator) si mobila de birou. Connex Vodafone ofera un pachet complet de servicii de voce, date si fax, la tarife avantajoase, permitandu-le locuitorilor acestor sate sa primeasca si sa efectueze apeluri nationale si internationale, sa acceseze pagini de Internet, sa trimita si sa primeasca faxuri si sa trimita mesaje scrise nationale, folosind serviciul Web2SMS. „Ne bucuram sa ajutam oamenii din localitatile cu acces limitat la servicii de comunicatii sa fie in legatura cu lumea si sa comunice mai usor.
Ca parte a programului , Connex Vodafone va deschide alte 5 telecentre, pana la data de 20 februarie, in sate din judetele Cluj, Suceava si Vaslui. Pana la sfarsitul lunii aprilie, Connex Vodafone va deschide un numar total de 11 telecentre”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Connex Vodafone.
Connex Vodafone ofera si servicii suplimentare, cum ar fi gazduirea de pagini web si suport pentru construirea acestora. Autoritatile locale pot folosi acest serviciu pentru a construi site-uri ale satelor respective, contribuind la dezvoltarea potentialului turistic si economic al comunitatii. De asemenea, fiecare telecentru beneficiaza de un cont de e-mail gratuit (exemplu: telecentru_borlova@myx.net).
In plus, locuitorii acestor sate au acces permanent si gratuit la numarul national pentru apeluri de urgenta 112, printr-un telefon amplasat in exteriorul telecentrului.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite