Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Samsung a anuntat prima imprimantă cu laser din lume cu solutie de marcare NFC

07 Martie 2013



Samsung Electronics lansează la CeBIT 2013 o serie de produse, soluții și servicii de imprimare pentru întreprinderi, extinzând astfel oferta sa de tipărire B2B cu hardware, soluții și servicii. Extinderea vine ca parte a strategiei companiei de a reflecta expertiza sa în hardware – cum ar fi tehnologia de semiconductori, optică, chimică și de software – și de a crește în sectorul serviciilor și soluțiilor de software. Samsung intenționează să realizeze acest lucru prin lansarea de produse competitive, creând astfel modele de afaceri avantajoase pentru parteneri, pentru a satisface clienții B2B la nivel mondial.
Ca parte a strategiei sale de a crește portofoliul de servicii de imprimare, Samsung a anunțat, de asemenea, un parteneriat strategic cu Getronics, un lider mondial în industria de servicii IT&C. Parteneriatul reunește serviciul de expertiză și portofoliul extins de clienți al Getronics cu imprimante și multifuncționale Samsung pentru companii, în scopul dezvoltării soluțiilor de business Managed Print Services (MPS).
Getronics este o companie specializată în managementul spațiului de lucru, servicii de cloud, aplicații, comunicații unificate, consultanță IT și centru de date. Compania oferă servicii integrate pentru sectorul public și întreprinderi mari în 90 de țări.
Getronics și Samsung sunt partenerii perfecți pentru a oferi valoare adăugată clienților”, a declarat Mark Cook, director de vânzări la Getronics. „Parteneriatul ne permite să oferim o suită de servicii Managed Print Services robustă, agilă și eficientă din punct de vedere al costurilor de imprimare pentru a transforma experiența de imprimare a clienților noștri: de la echipamente de imprimare și consumabile la întreținerea generală și gestionarea flotei de imprimare a acestora, permițându-le clienților noștri să se concentreze la ceea ce este important: propria afacere. Și pentru că atât Getronics cât și Samsung au o prezență extinsă la nivel mondial, putem livra servicii și beneficii consistente întreprinderilor într-o distribuție pe scară largă. "
La CeBIT, Samsung a prezentat, de asemenea, diverse soluții de imprimare care rulează pe platforma sa XOA (eXtensible Open Architecture), inclusiv soluții in-house, precum și soluții dezvoltate de mai mult de 50 de furnizori independenți de software (ISV) în prezent în curs de dezvoltare pe platformă, la nivel de top.
O astfel de inovație este o soluție NFC (Near Field Communication), care permite imprimarea de pe telefoanele mobile prin funcția de tagging – prima soluție de acest gen de pe piața imprimantelor laser. Soluția a fost lansată în colaborare cu primele imprimante cu laser color NFC din lume, C410W/C460W/C460FW, pornind de la populara aplicație Samsung Mobile Printing App, lansată anul trecut.
Alte soluții ISV expuse la CeBIT includ o gamă largă de soluții care rulează pe multifuncționale Samsung, inclusiv PrintFleet, Nuance și Ringdale. Aceste soluții independente permit Samsung să satisfacă nevoile unei game largi de clienți în domeniul afacerilor din întreaga lume.
În plus, Samsung a introdus patru noi multifuncționale și imprimante laser mono care vizează creșterea productivității și reducerea costurilor operaționale ale clienților din IMM-uri și birouri mici/ home office (SOHO). Aceste produse echilibrează cerințele de preț și de performanță ale clienților, urmând să fie lansate în martie și mai 2013.
„Am dezvoltat și lansat cu succes o întreagă serie de hardware pentru consumatori și afaceri”, a declarat Kim KiHo, președinte Printing Business Solutions în cadrul Samsung Electronics. „În 2013, vom colabora îndeaproape cu furnizorii de servicii și partenerii pentru a dezvolta soluții de imprimare pentru afaceri, benefice pentru ambele părți (soluții win-win), care ne vor ajuta să extindem portofoliul nostru de servicii și să întărim poziția de lider pe această piață. În plus, continuând dezvoltarea afacerii noastre de imprimare B2B cu produse, servicii și soluții excepționale, inclusiv prin parteneriatul cu Getronics, ne propunem să transformăm Samsung într-unul dintre furnizorii de top din industria imprimantelor la nivel mondial.”



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
roxana
Afla tot ce trebuie sa stii despre carduri NFC, cauta solutii NFC pe site-ul http://www.supercard.ro/solutii-complexe/carduri-si-solutii-nfc/.
15 Aprilie 2013, 11:07:02