Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Canon lansează o imprimantă PIXMA low cost

07 Martie 2013



Canon anunţă lansarea unei noi imprimante multifuncţionale PIXMA cu un consum redus de cerneală şi care beneficiază de sistemul de cartuşe FINE. Acesta oferă utilizatorilor care imprimă în mod frecvent posibilitatea de economisire de până la 70% din costul imprimărilor.
Sistemul de cerneală al imprimantei PIXMA E514 oferă posibilitatea de immprimare a până la 800 de pagini format A4 utilizând un singur cartuş negru şi 400 de coli A4 pentru unul color, asigurând astfel o perioadă îndelungată de utilizare între înlocuirea acestora . Cu viteze de imprimare a documentelor de până la 8.6ipm alb-negru, 5.0ipm color şi aproximativ 44 secunde pentru o fotografie de format 10x15cm fără margni, modelul E514 pentru acasă oferă imprimare rapidă, de calitate.
Noua imprimantă PIXMA E514 cu corp compact, design modern, finisaj negru şi albastru mat, completat de un ecran LED, oferă funcţii de imprimare, copiere şi scanare pentru acasă. Design-ul eficient face posibilă schimbarea cartuşelor şi încărcarea hârtiei cu uşurinţă, direct prin partea frontală a imprimantei, acest lucru oferind consumatorului posibilitatea de a o plasa aproape de perete sau pe rafturi, ocupând astfel mai puţin spaţiu.
Beneficiind de un sistem de cerneală hibrid, PIXMA E514 imprimă fotografii la o calitate superioară, oferind culori intense prin intermediul cartuşelor specializate, dar şi texte care ies în evidenţă prin utlizarea pigmenţilor de culoare neagră. Tehnologia Canon FINE pentru capete de imprimare dispune de picături de cerneală de până la 2pl şi furnizează rezoluţii de imprimare maximă de 4800dpi, pentru fotografii reuşite fără granulaţii.
Modelul PIXMA E514 are incluse în pachetul standard şi o suită de aplicaţii software. Printre acestea se numără My Image Garden, care oferă funcţii avansate precum tehnologia de sortare a imaginilor, recunoaştere a feţei şi sugestie automată, fac posibilă utilizarea imaginilor cu uşurinţă şi descoperirea unor moduri creative de imprimare. Aplicaţia dezvoltată de Canon, Print Your Days, oferă utilizatorilor posibilitatea de a imprima direct din Facebook. Software-ul disponibil ajută, de asemenea, la economisirea hârtiei prin imprimarea a două sau mai multe pagini ale unui document pe o singură coală.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite