Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Smart ID Romania aduce Zebra HC100, o imprimanta foarte rapida, pentru printarea bratarilor de identificare

07 Martie 2013



SmartID Romania anunta lansarea imprimantei Zebra HC100, o imprimanta foarte rapida, pentru printarea bratarilor de identificare a persoanelor si controlul accesului, folosita in spitale, servicii hoteliere, servicii entertainment, servicii securitate. Zebra HC 100 include cartuse cu bratari usor de incarcat, senzori pentru identificarea automata a dimensiunilor bratarilor si un material antimicrobian, unic pe piata, special dezvoltat astfel incat printarea sa se realizeze direct pe acesta. Cu ajutorul unui clip sau a unor benzi autoadezive bratarile pot fi montate pe mana imediat dupa printare, fara a fi nevoie de operatiuni suplimentare.
“Pe masura ce evolueaza stiinta si tehnologia una din cele mai mari provocari in spitale este eliminarea erorilor umane. De indata ce un pacient este internat in spital, multitudinea de procese si interventii pe care le realizeaza personalul unui spital la preluarea unui pacient - de la paramedici, asistente si doctori pana la administrarea medicatiei si realizarea de analize de laborator - creste riscul erorilor umane. Din acest motiv automatizarea proceselor de identificare a pacientilor in spitale este o solutie avantajoasa din punct de vedere financiar care elimina riscul erorilor umane, reduce costurile aferente procesului, elimina birocratia si fluidizeaza toate fluxurile de interactiune cu pacientii din cadrul unui spital. Compania Smart ID Romania este principalul promotor al celor mai inteligente tehnologii capabile sa ofere siguranta de-alungul principalelor procese dintr-un spital. Cu ajutorul tehnologiilor avansate disponibile la nivel international compania dezvolta aplicatii si solutii pentru mobilitate capabile sa ofere siguranta si comfort pacientilor pe toata durata petrecuta in cadrul institutiilor. Zebra HC100 include functionalitatile necesare si tehnologiile specifice pentru a fi folosita in toate sectiile unui spital”, declara Romeo Iacob, Managing Director Smart ID Romania.
Zebra HC100 isi seteaza automat viteza de printare , poate printa atat coduri de bare cat si texte si grafice, include un processor RISC de 32 biti, memorie de 16MB SDRAM si 8 MB flash. Imprimanta poate printa la dimensiuni de aprox 19, 25 si 30 mm la o rezolutie de 300 dpi. Include senzori pentru identificarea dimensiunii de printare (print-length tracking) si este conforma cu codul Unicode pentru printare in mai multe limbi. Spitalele pot include informatii importante despre pacienti pe fiecare bratara. Bratarile pot avea clipsuri colorate pentru a oferi personalului din spitale informatii vizuale suplimentare referitoare la pacientii care au nevoie de ingrijiri speciale – alergii, diabet, risc de infarct, alerte etc.
Incarcarea imprimantei cu bratari (cartuse) este simpla iar interventia userilor este minima, in timp ce tehnologia de ultima generatie identifica cu ajutorul senzorilor tipul de bratara si calibreaza automat setarile pentru optimizarea calitatii printarii si pentru reducerea pierderilor.
Bratarile HC100 rezista la apa, sapun, alcool, spumant, sau solventi intalniti adesea in spitale, clinici etc. si sunt disponibile la dimensiuni pentru bebelusi, copii si adulti, sunt foarte fine si comfortabile.
•Fiecare cartus este etichetat cu dimensiunile si culoarea astfel inca tipul de bratara sa poata fi identificat foarte usor
•BratarileZ-Band® sunt furnizate in varianta standard, cu inchidere autoadeziva sau in varianta cu clip. Dupa printare, bratarile se desprind usor si pot fi imediat aplicate pe mana bolnavilor
•Dimensiunile mici permite imprimantelor sa fie folosite pretutindeni in cadrului unui spital de la camera asistentelor, la primiri bolnavi si la inregistrarea acestora
•Textul printat este 100% lizibil chiar si dupa ce benzile de hartie se degradeaza
In momentul in care asistentele aplica medicatia au doar un terminal mobil (PDA) cu scaner incorporat. Pot verifica verbal numele pacientilor si data nasterii ca metoda suplimentara de identificare. Numele pacientilor apare pe ecranul terminalului mobil iar asistentele pot scana bratara pentru a asigura dubla verificare. Asistentele au acces la planul de medicatie direct pe terminalul mobil pentru a se asigura ca este administrata la timp si in doza corecta. Orice nepotrivire declanseaza alerte pentru asistente. Zebra HC100 este principalul instrument care le asigura pe asistente ca administreaza medicatia corecta pentru pacientii care au nevoie de ea” continua Romeo Iacob, Managing Director, SmartID Romania.
Principalul beneficiu pe care le ofera imprimanta Zebra HC100 este eliminarea erorilor atunci cand se identifica un pacient. Bratarile pacientilor ne ajuta sa lansam noi solutii mobile de diagnostic pentru comunicarea in timp real a rezultatelor examinarii unui pacient direct din salonul pacientului, prin retea, in sistemul IT al spitalului. Datorita sistemului de identificare oferit de compania Smart ID datele pacientilor sunt stocate automat in documentatia de monitorizare a pacientilor. Asistentele nu mai trebuie sa capteze manual informatiile referitoare la nivelul de zahar din sangele unui pacient si apoi sa le introduca in sistemul IT. Sistemul automatizeaza toate procesele si ajuta la evitarea erorilor. Datorita acestui sistem de identificare unic, o solutie de inregistrare a administrarii medicamentelor se afla chiar la patul pacientilor” continua Romeo Iacob, Managing Director, Smart ID.
Gama larga de culori disponibila pentru bratari, rezistenta materialelor impreuna cu adezivi rezistenti la apa, combina elementul distractie cu functionalitatile specifice anumitor industrii si le fac ideale si pentru locatiile/parcurile tematice si locurile de distractie. Viteza de printare mare reduce cozile in timp de calitatea printarii este perfecta pentru aplicatiile de control al accesului.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite