Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

CanoScan 9000F Mark II, viteză şi performanţe ridicate

07 Martie 2013



Canon anunţă lansarea noului vârf de gamă al seriei de scannere CCD de 9600 dpi, CanoScan 9000F Mark II, alături de un software avansat, pentru o calitate superioară, scanare la viteză mare a filmelor foto, documentelor şi fotografiilor.
CanoScan 9000F Mark II, care înlocuieşte echipamentul CanoScan 9000F, dispune de software-ul My Image Garden, ce oferă o navigare simplă printre funcţiile de scanare, alături de funcţiile avansate de organizare a fotografiilor, printre care şi recunoaşterea feţelor. Pentru lucrul cu documente cât mai uşor, My Image Garden are o funcţie de recunoaştere a textului (OCR) şi de creare de fişiere PDF, plus posibilitatea de a adăuga parole documentelor confidenţiale. O funcţie foarte utilă este Scan to Cloud, care permite utilizatorilor să scaneze şi să salveze documentele direct în servicii cloud, precum Evernote sau Dropbox, printr-o simplă apăsare a unui buton. Totodată, Stitch Assist permite scanarea în două etape a documentelor şi fotografiilor de format A3 şi alipirea celor două părţi.
Eficienţă energetică sporită
Noul CanoScan 9000F Mark II include o serie de funcţii utile pentru consum redus de energie. Auto Power Off opreşte scannerul automat după o perioadă de timp prestabilită, ceea ce permite utilizatorilor să economisească energie atunci când aparatul nu este folosit. În plus, 9000F Mark II foloseşte LED-uri albe, care nu necesită timp de încălzire pentru scanarea filmelor foto sau a materialelor opace, ceea ce reduce consumul de energie comparativ cu echipamentele care utilizează lămpi fluorescente.
Scanări de calitate superioară
9000F Mark II dispune de senzor CCD şi scanare cu rezoluţii de 9600x9600 dpi pentru filmele foto, respectiv 4800x4800 dpi pe suprafeţe plane, care oferă o calitate superioară şi uşurinţă în surprinderea detaliilor din fotografii sau de pe film. Funcţia Auto Document Fix asigură claritatea caracterelor, iar în cazul fotografiilor, păstrează culorile, tonurile şi contrastul.
Versatilitate în lucrul cu filmele foto
CanoScan 9000F Mark II poate scana până la 12 filme de 35mm sau patru diapozitive (pozitive sau negative) printr-o singură operaţiune. De asemenea, poate fi folosit formatul de film 120 (max. 6x22cm). Cu Film Automatic Retouching Enhancement (FARE) Level 3, rezultatele scanării sunt de calitate, chiar şi în cazul în care originalele au avut de suferit de pe urma prafului, au zgârieturi, sunt decolorate sau dacă au nevoie de corecţii de iluminare.
Utilizare simplă şi rapidă
Noul CanoScan 9000F Mark II dispune de o gamă de funcţii ce îmbunătăţesc şi simplifică experienţa de utilizare. Cele şapte butoane EZ, localizate pe partea frontală a echipamentului, oferă un proces de scanare simplu. Acestea pot fi configurate în funcţie de necesităţile şi preferinţele fiecărui utilizator. Mai mult, Auto Scan Mode recunoaşte automat tipul de document scanat şi salvează rezultatul în format foto sau document, folosind setările optime, printr-un singur click.
Pentru mai multă productivitate, CanoScan 9000F Mark II a crescut viteza de scanare la aproximativ 7 secunde pentru documente A4 color la rezoluţii de 300 dpi.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite