Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

TRENDnet Powerline 200 AV Nano, mai economic cu 70%

07 Martie 2013



TRENDnet, producător de echipamente de rețea cu şi fără fir din clasa sa, anuntă disponibilitatea noului adaptor Powerline 200 AV Nano, model TPL-308E şi a kit-ului format din două astfel de adaptoare, model TPL-308E2K.
Noul adaptor realizează transferul de date prin infrastructura reţelei de curent, fiind un dispozitiv ideal pentru extinderea reţelei locale în clădirile cu interferenţe puternice asupra reţelei wireless, sau locuri unde accesul cablurilor este dificil. Faţă de alte adaptoare din clasa sa, TPL-308E este mult mai compact (cu aproape 50% mai mic), reuşind să se integreze perfect în spaţiile aglomerate.
Din perspectiva securităţii, adaptoarele sunt prevăzute cu un sistem de criptare eficient(128-bit AES) şi un buton de sincronizare ce permite schimbarea imediată a cheii de criptare. De asemenea, noile echipamente pot comunica cu alte adaptoare TRENDnet Powerline AV, fără nici o instalare în prealabil.
TRENDnet TPL-308E beneficiază şi de un modul de eficientizare a energiei, reducând consumul de curent cu până la 70%, atunci când adaptorul este în modul idle.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite