Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Premieră G Data la CeBIT: CloseGap, o tehnologie antivirus inteligentă împotriva amenințărilor online

07 Martie 2013



După mai mulți ani de dezvoltare, G Data va introduce o nouă tehnologie proprie, "Made in Germany", ca premieră mondială la CeBIT 2013: G Data Close Gap – Active Hybrid Protection protejează împotriva tuturor programelor malware și a atacurilor cibernetice. G Data CloseGap este mai mult decât o tehnologie antivirus și deschide noi orizonturi tehnologice. Această tehnologie proactivă vine în completarea tehnologiilor de protecție clasice și a celor bazate pe semnături, precum BankGuard, WebCloud sau BehaviourBlocker. Datorită structurii modulare și a update-urilor regulate, G Data CloseGap este permanent actualizată și ține cu ușurință pasul cu noile amenințări, iar aceasta îi oferă un avantaj imens în fața soluțiilor antivirus tradiționale. G Data CloseGap este inclusă în noile soluții pentru utilizatori casnici: G Data AntiVirus 2014, G Data InternetSecurity 2014 și G Data TotalProtection 2014.
Tehnologia G Data CloseGap rupe barierele și combină protecția proactivă cu cea bazată pe semnături, pentru a oferi o protecție mixtă puternică. Cu fiecare update, CloseGap primește îmbunătățiri suplimentare, ceea ce înseamnă că funcționalitatea poate fi cu ușurință adaptată în funcție de situația de moment. În acest fel, utilizatorii și datele acestora beneficiază întotdeauna de protecție optimă, chiar și în cazul unor atacuri desfășurate dupa scenarii necunoscute până atunci. Comparativ cu conceptul anterior, al scanării dual-engine, CloseGap oferă și un alt avantaj: reduce semnificativ consumul de resurse.
Cum funcționează G Data CloseGap
Un sistem cu două motoare de scanare furnizează o protecție perfectă împotriva amenințărilor online, însă are dezavantajul unui consum ridicat de resurse, din cauza dublei detecții.
Tehnologia inteligentă acționează acolo unde este nevoie. Aceasta elimină duplicarea detecției și, astfel, salvează resurse valoroase. Tehnologia CloseGap dezvoltată de G Data acționează într-un mod similar: protecția activă mixtă detectează și închide automat breșele din sistem. Acționează rapid și eficient, iar apoi furnizează o protecție cuprinzătoare fără să afecteze performanțele computerului.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite