Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Project Management >> Stiri si comunicate

TotalSoft devine Synchro Gold Partner si ofera solutii de modelare 4D

12 Martie 2013



TotalSoft, liderul pieței de project management din România, anunță încheierea unui parteneriat cu compania engleză Synchro Software Ltd în baza căruia include în protofoliul său o soluție de modelare 4D în timp real, care permite vizualizarea, urmărirea și compararea progresului unui proiect cu realitatea din teren. Prin acest acord, TotalSoft devine Synchro Gold Partner în România și primește dreptul de vânzare, implementare, training și acordare a serviciilor de First Level Support pentru Synchro Professional.


Includerea Synchro în portofoliul diviziei sale de project management deschide noi perspective pentru TotalSoft în vederea extinderii colaborării cu clienți de Primavera, dar și un argument puternic în procesul de atragere de noi clienți. Synchro se integrează nativ cu Oracle Primavera, dar și cu un număr mare de aplicații din domeniul proiectării, planificării și a managementului de proiecte. Printre companiile care îl utilizează se află nume cunoscute și pe piața din România, precum Siemens, Bechtel sau Shell.


„În calitate de Oracle Platinum Partner și, în același timp, de lider de piață în soluții de management de proiect, TotalSoft deține expertiza și baza de clienți necesare pentru a lansa Synchro cu success pe piața românească. Așteptăm cu nerăbdare o relație reciproc avantajoasă odată cu furnizarea către clienții TotalSoft a celui mai utilizat software de modelare 4D, Synchro Professional”, a declarat Eric Olsen, VP Partner Support la Synchro și University Relations Director.


Prin încheierea acestui parteneriat, TotalSoft vizează câștigarea de noi clienți în domeniile petrol, gaze și construcții, dar și extinderea colaborării cu cei existenți, soluția adresându-se atât companiilor mari, cât și celor mai mici. Modelarea 4D și interoperabilitatea cu o varietate de aplicații software sunt doar câteva dintre avantajele Synchro, prin care TotalSoft își propune să atragă în portofoliul său companii din România și din afara ei (anteprenori și subcontractori), firme de inginerie și arhitectură, dezvoltatori imobiliari, dar și instituții guvernamentale.


„Prin parteneriatul cu Synchro vrem să aducem un suflu nou și modern proiectelor de construcții, petrol și gaze din România, oferindu-le contractorilor și beneficiarilor o imagine în timp real asupra stadiului lucrărilor. Respectăm astfel promisiunea făcută pieței, de a oferi soluții performante, inovatoare și în pas cu evoluția tehnologică. Vrem să onorăm promisiunea făcută la evenimentul Zilele TotalSoft și să oferim soluția Synchro tuturor celor care s-au arătat interesați”, a declarat Bogdănel Budeanu, Primavera Director, TotalSoft.


TotalSoft deține o cotă de piață de peste 90% în rândul firmelor din România care utilizează o soluție software de project management, fiind compania care a adus acest concept în Romania, prin sistemul Primavera. Portofoliul de clienți Primavera număra peste 700 de companii, printre ele aflându-se liderii pieței de energie, petrol și gaze (Petrom OMV, Rompetrol, Lukoil, Romgaz) și construcții (Astaldi, FCC Construccion, Delta ACM , Bog’Art).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite