Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

SAP Nearshore Center la Timişoara

28 Martie 2013



SAP România a inaugurat oficial în Timişoara centrul de consultanţă şi servicii SAP Nearshore Center (SAP NSC). Noul centru va furniza servicii de consultanţă premium pentru clienţi din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, punând astfel Timişoara pe harta internaţională a centrelor de consultanţă în IT.
„Acesta este al doilea centru de consultanţă pe care compania îl deschide pe plan local, după cel din București. În prezent, la Timişoara lucrează peste 60 de consultanţi SAP, obiectivul nostru fiind ca, până în 2014, centrele SAP Nearshore Center din România să numere peste 400 de specialişti IT“, a declarat Valentin Tomşa, directorul general al SAP România. Potrivit acestuia, decizia SAP de a investi la Timişoara va contribui la dezvoltarea regiunii de vest a ţării în domeniul IT şi va deschide o serie de oportunităţi pentru comunitatea locală de specialişti, prin perspectivele de carieră pe care compania le oferă şi prin programele de training dedicate tinerilor absolvenţi.
În acelaşi timp, prezenţa SAP la Timişoara creează un punct de atracţie pentru investitorii străini din domeniu şi nu numai, compania reprezentând la nivel global un standard de calitate. „Deschiderea centrului de consultanţă SAP Nearshore Center în România s-a dovedit în cel mai scurt timp un real succes pe piaţa europeană, aprecierile clienţilor referitoare la calitatea serviciilor furnizate fiind pozitive. De altfel, tocmai aceste aprecieri favorabile ne fac încrezători în extinderea viitoare a centrului de consultanţă din Timişoara”, a declarat Stefan Breulmann, Head of EMEA Solution Center, SAP Vice President.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite