Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Prima conferinţă CIO Council România

28 Martie 2013



Prima conferinţă a managerilor de IT din România „The future of IT, the future of profession“ a reunit peste 250 de CIO, manageri şi profesionişti în IT din cele mai importante companii din România, inclusiv din sectorul public.
„Conferinţa CIO Council a punctat din nou că lumea IT-ului este la un moment de cotitură. Trăim o schimbare de paradigmă datorită noilor tehnologii şi trenduri, iar rolul CIO se transformă. Departe de a fi o sperietoare a pierderii locurilor de muncă, Cloud-ul şi noile tehnologii sunt un factor de progres şi marcheză o etapă evolutivă în lumea de business. Fiecare dintre noi trebuie însă să înceapă să gândească din punct de vedere al business-ului şi fiecare CIO trebuie să se reinventeze“, spune Yugo Neumorni, preşedintele CIO Council şi moderatorul întregului eveniment.
21 de speakeri cu influență în industrie au prezentat subiecte-cheie pentru reprezentanţii departamentelor de IT, într-un eveniment interactiv şi plin de energie - Aurelian Sân, Marcel Chiriac, Constantin Mareş, Bogdan Constantinescu, Bogdan Băndilă, Marius Văcăroiu, Călin Rangu, Bogdan Popa, Mircea Ţiplea şi mulţi alţii. Prezent la eveniment, Radu Puchiu, consilierul de stat al primului-ministru, a anunţat intenţia creării unui comitet consultativ în domeniul IT pe lângă primul ministru şi deschiderea în cadrul CIO Council România a secţiunii dedicate directorilor din sectorul public.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite