Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Cezar Cursaru, noul CEO GECAD NET

02 Aprilie 2013Începând cu luna martie 2013, echipa de management a GECAD NET fost întregită prin numirea lui Cezar Cursaru pe poziția de CEO. Cursaru se va ocupa de dezvoltarea strategiei companiei în scopul îndeplinirii noilor obiective de afaceri.
Șerban Prejoianu, care a ocupat poziția de director general al companiei, își va continua activitatea în cadrul echipei de management și se va dedica în continuare dezvoltării liniilor tradiționale de afaceri care au fost motorul creșterii companiei GECAD NET în ultimii 20 de ani.
GECAD NET, companie specializată în comercializarea și implementarea de aplicații software, va acorda în anul 2013 o atenție mărită proiectelor complexe derulate la organizații mari și foarte mari, cu scopul de a-și exploata în mod optim expertiza tehnică și de afaceri acumulată în ultimii 20 de ani. Compania a încheiat anul 2012 cu o cifră de afaceri de 3,5 milioane euro, în creștere cu 15% față de 2011. În acest an, compania anticipeaza venituri de minimum 4 milioane euro. GECAD NET a fost prima companie românească ce a lansat, în 2012, un sistem de cloud privat – SystemV - dedicat segmentului companiilor mici și mijlocii. Tot anul trecut GECAD NET a primit recunoașterea Microsoft România pentru compania cu gradul cel mai înalt de fidelizare a clienților.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite