Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

ZyXEL extine gama de switch-uri Fast Ethernet

08 Aprilie 2013



ZyXEL Communications anunta extinderea gamei de produse pentru a satisface cererile și mai multor utilizatori. Viteza Switch-urilor Ethernet ES-105A/ES-108A v2 asigură consumatorilor profesioniști precum utilizatorii de conținut multimedia sau mediul afaceri SOHO, performanță optimă și fiabilă pentru toate dispozitivele conectate la Internet. În același timp, numeroase caracteristici pentru protejarea mediului economisesc energie electrică și bani.
Noile Switch-uri de 5 sau 8 porturi nu numai că păstrează calitățile modelelor anterioare, dar dispun de un buffer de memorie mai mare, pentru performanțe mai bune. Porturile cu prioritate ridicată pot fi folosite de dispozitive ce au nevoie de lățime de bandă mare precum telefoane IP și VoIP, console de jocuri, smart TV-uri, astfel încât streaming-ul multimedia, jocurile online, clipurile video și filmele online să se bucure de cele mai bune performanțe. De exemplu, serverele media cu mult conținut HD vor avea prioritate mai mare, pentru streaming mai bun și performante excelente la stocarea și redarea conținutului multimedia. Cu un buffer de memorie dublu față de modelul precedent, nu vor mai exista rețele blocate atunci când traficul este intens.
Noile modele de switch-uri ES-105A/ES-108A reprezintă răspunsul nostru prompt la cerințele tot mai ridicate ale mediului de consum, un climat dominat de streaming HD, conținut multimedia abundent și multiple conexiuni simultane. Specificațiile produselor vin în sprijinul unei experiențe îmbunătațite la utilizarea Internetului, echipamentele noi lansate neîngrădind în nici un fel calitatea traficului de date”, a spus Octavian Oancea, Country Manager, ZyXEL Romania.
De asemenea, noile switch-uri sunt compatibile EEE 802.3az EEE (Energy Efficient Ethernet), un standard de mediu mainstream, care reduce cu mult consumul de energie. Acest protocol permite porturilor să treacă ușor de la consum mare la unul mic, în funcție de nivelul fluxului de date din rețea, consumul de putere rămânând la nivel minim atunci când nu există trafic de date. Consumul de energie se ajustează și în funcție de lungimea cablurilor Ethernet, cu cât acestea sunt mai scurte, cu atât se consuma mai puțină energie.
Switch-urile sunt compatibile plug-and-play, fiind foarte ușor de instalat, fără a necesita configurări manuale. Dispozitivul poate fi montat pe birou sau pe perete, oferind utilizatorilor flexibilitate maximă.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite