Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> BI >> Stiri si comunicate

LLP Romania își extinde competențele pentru soluția Infor ION BI

08 Aprilie 2013



LLP Romania, parte a grupului internațional LLP, își extinde competențele pentru soluția de Business Intelligence (BI) – Infor ION BI. În acest context, LLP Romania a organizat un nou workshop dedicat prezentării soluției de BI din portofoliul companiei.
“Organizăm periodic aceste workshop-uri cu scopul de a prezenta soluția de BI de la Infor și proiectele realizate de LLP în Romania pe baza acestei soluții. Până acum principala zonă a implementărilor în România era reprezentată de soluțiile ERP (Enterprise Resourcse Planning), acum constatăm o schimbare de trend. ” a declarat Ioana Rențea, Infor Services Manager la LLP Group.
“Zona de BI a devenit tot mai importantă, în special datorită crizei. Astfel, companiile au nevoie să obțină informații și rapoarte bazate pe ceea ce se întâmplă în momentul respectiv în cadrul firmei. Consider că implementarea unei soluții de BI aduce un plus de valoare important pentru organizații. Mă voi limita numai la un singur exemplu. LLP Romania a implementat Infor ION BI la grupul GRIVCO. După implementare, managementul nu a mai trebuit să aștepte închiderea lunară a exercițiului financiar pentru a cunoaște situația reală a patrimoniului economic al grupului. Astfel, am reușit să reducem timpul de luare a deciziilor de management pe baza datelor financiare cu până la 20 de zile.” a continuat Ioana Rențea.
Infor 10 ION BI permite companiilor să-și consolideze datele din multiple surse (ERP, CRM, Warehouse management etc.), oferind informații în timp real pentru management. Soluția dispune de o interfață modernă, bazată pe tehnologii Web, care permite accesul facil la aceste informații.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite