Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Canon extinde gama de multifuncţionale laser i-SENSYS

09 Aprilie 2013



Canon Europe a actualizat gama de multifuncţionale laser color compacte, de înaltă performanţă, i-SENSYS, odată cu lansarea celor două noi serii, MF8200 şi MF8500. Oferind o calitate excepţională şi funcţii pentru conectivitate, cele cinci noi echipamente compacte laser vin în ajutorul companiilor mici prin fluxul de lucru rapid şi oferind mai multă flexibilitate.
Proiectate pentru a fi folosite în comun foarte uşor, noile multifuncţionale i-SENSYS se integrează perfect în mediul de birou. Ambele serii au ca standard funcţii de conectivitate ce permit utilizatorilor să imprime cu uşurinţă atât de pe terminale mobile, cât şi de pe alte echipamente conectate la internet, folosind aplicaţia Canon Mobile Printing , Apple AirPrint sau Google Cloud Print. I-SENSYS MF8280Cw şi MF8580Cdw dispun şi de funcţii Wi-Fi, ceea ce permite companiilor să imprime wireless simplu şi rapid din orice colţ al biroului.
Anil Jagpal, European Marketing Manager pentru i-SENSYS la Canon Europe: “Imprimantele şi scannerele cu Wi-Fi pot aduce beneficii masive pentru afacerile mici. Potrivit celui mai recent Office Insights Report , peste două treimi dintre utilizatori consideră că aceste echipamente le pot creşte productivitatea”.
Noile imprimante i-SENSYS dispun, de asemenea, de o varietate de funcţii ce permit îmbunătăţirea fluxului de lucru şi economisirea timpului. Funcţia SEND de pe echipamentele seriei i-SENSYS MF8500 oferă utilizatorilor posibilitatea de a scana documente şi de a le trimite direct către adresa de mail sau într-un folder de reţea. Amebele serii i-SENSYS permit, de asemenea, scanarea şi salvarea, dar şi imprimarea documentelor pe şi de pe stick-uri USB, pentru utilitate sporită.
Productivitatea utilizatorilor creşte prin folosirea seriei i-SENSYS MF8500, cu ajutorul Duplex Automatic Document Feeder pentru 50 de file, cu o capacitate maximă de până la 550 de file şi imprimare rapidă pe ambele feţe, pentru a economisi hârtie şi pentru a reduce impactul negativ asupra mediului.
“Ştim că utilizatorii noştri au o nevoie tot mai mare de soluţii de birou pentru a-şi organiza cât mai bine documentele prin transferul datelor de pe hârtie în format digital şi invers şi, în acelaşi timp, să fie disponibile pe o varietate de echipamente. Noile multifuncţionale Canon de înaltă performanţă suportă Apple AirPrint şi Google Cloud Print, oferind colectivelor mici conectivitatea şi flexibilitatea de care au nevoie pentru a fi cât mai productive”, adaugă Anil Jagpal.
Mai mult, noile echipamente accelerează fluxul de lucru. Utilizatorii pot configura tastele One-Touch pentru funcţiile cele mai folosite, iar tehnologia Quick First-Print reduce timpul de imprimare a primei pagini atunci când multifuncţionala este în modul stand-by.
“Noile noastre multifuncţionale laser i-SENSYS oferă o soluţie excelentă birourilor mici care au nevoie de calitate superioară. Cu ajutorul tehnologiilor Canon Dual Direct Mapping, Pure Black şi Auto Gradation System, utilizatorii beneficiază de imprimări precise, atât alb-negru, cât şi în culori consistente şi de înaltă calitate”, menţionează Anil Jagpal.
Noua serie i-SENSYS MF8500 dispune, totodată, şi de funcţii de securitate ce permit utilizatorilor să lucreze într-un mediu protejat fără costuri suplimentare. Cu ajutorul funcţiei Canon Secure Print, documentele sunt imprimate doar dacă utilizatorul introduce parola corectă, păstrând documentele companiei în siguranţă.
Noile echipamente i-SENSYS vor fi disponibile începând cu 15 mai 2013.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite