Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

HP extinde garanţia standard în România

09 Aprilie 2013



Compania HP a anunţat că extinde garanţia produselor adresate consumatorilor finali la 2 ani, faţă de 1 an, cât era perioada de garanţie standard. Produsele vizate sunt imprimante, calculatoare personale, notebook-uri şi monitoare comercializate pe teritoriul României şi achiziționate de către persoanele fizice.
Noua extensie se aplică începând din 1 aprilie 2013, numai pe baza certificatului de garanţie. Astfel, compania confirmă încă o dată devotamentul faţă de clienţii din România şi calitatea produselor oferite.
Ca parte a experienţei HP, ne dorim să oferim clienţilor toate facilităţile pentru ca ei să aleagă cu încredere produsele noastre pentru activităţile lor zilnice din mediul profesional sau personal. Decizia se încadrează în strategia companiei de a demonstra încă o dată calitatea portofoliilor noastre complexe şi, mai ales, accesibilitatea lor”, a declarat Tiberiu Dobre, Country Manager Printing and Personal Systems Group HP România.
Partenerii autorizați de service HP sunt informaţi în privinţa procedurii pentru acordarea garanţiei pentru cel de-al doilea an. Compania vizează uniformizarea extensiei de garanţie pentru toate produsele din portofoliu disponibilă consumatorilor încă din momentul achiziţiei.



Tags: HP, garantie

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite