Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Innobyte promovează soluţia Magento pentru magazine online performante

09 Aprilie 2013Pentru a veni în ajutorul dezvoltării platformelor de comerț electronic, Innobyte lansează propriul său magazin online de extensii Magento.
Siguranța și performanța platformei pe care antreprenorii online aleg să își implementeze magazinul online contează foarte mult. Innobyte recomandă Magento pentru dezvoltarea modulară a soluțiilor de e-Commerce.
Innobyte, brand al PAN CONCEPT INTERNATIONAL, deține statutul de Magento Silver Solution Partner și se bucură de o experiență bogată în dezvoltarea de proiecte complexe de e-commerce, folosind cele mai noi tehnologii și metode de management de proiect. Innobyte are o echipă de 35 de programatori, dintre care 5 sunt Magento Certified Programmers.
Magento este o platformă de comerț electronic, deținută de către eBay Inc, ce a avut o ascensiune rapidă, datorită posibilităților multiple de programare și gestionare a fluxurilor comerciale online. Modularitatea platformei permite modificarea soluțiilor de comerț electronic foarte ușor, administratorii acestora având posibilitatea de a instaleze oricând extensii noi, pentru nevoi ce apar pe parcurs.
Pentru a veni în ajutorul acestora, Innobyte a lansat recent propriul magazin online de extensii Magento, dezvoltate și testate integral de către profesioniștii Innobyte. Aceste module răspund unor solicitări întâlnite recurent în proiectele Innobyte, cum ar fi optimizarea procesului de adăugare de produse în coș, poziționarea unor produse strategice pe prima pagină a magazinului online sau îmbunătățirea paginii de produs prin realizarea unor secțiuni de informații separate (spre exemplu, o subpagină pentru detalii tehnice, una pentru comentarii, alta pentru informațiile de livrare).
"Lansarea acestui magazin online de extensii vine ca o consecință firească a experienței acumulate și ne dorim să sprijinim și alți dezvoltatori și proprietari de magazine online în a-și îmbunătăți continuu proiectele.” a declarat Cătălin Șomfălean, CEO Innobyte.
Extensiile Magento sunt destinate administratorilor și investitorilor în online ce își doresc creșterea funcționalităților magazinului online și un grad ridicat de personalizare. Clienții lor vor avea parte de o experiență de cumpărare online sigură, rapidă și plăcută.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite