Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Epicor lanseaza campania Business Inspired pentru companiile romanesti

09 Aprilie 2013



Epicor Software Corporation, lider global in furnizarea de soluţii software de business pentru organizaţiile din producţie, distribuţie, retail şi servicii, a anuntat lansarea campaniei Business Inspired, dedicata industriei romanesti. Elementul cheie al acestei campanii este platforma online pentru companiile din productie si distributie.
La romania.businessinspired.com, utilizatorii pot gasi materiale despre sistemele Enterprise Resource Planning (ERP) pregatite special pentru afacerile romanesti. Site-ul este dezvoltat pentru a inspira intreprinzatorii in a utiliza tehnologia inovatoare si pentru a-i ajuta sa obtina o mai buna cunoastere a functionalitatilor ERP si a modelelor de implementare, ca astfel sa poata avea beneficii reale din investitiile in astfel de infrastructuri.
Scopul campaniei Business Inspired este sa impartaseasca intreprinzatorilor cunostinte practice despre sistemele ERP si sa ii inspire sa puna in aplicare solutii IT moderne, care cu adevarat le pot oferi beneficii. Conform cu intentia Epicor, acesta este un punct unic de informare, ce poate fi util tuturor celor ce opereaza ori cauta un sistem ERP. Campania din Romania face parte dintr-o initiativa globala a Epicor. Pe langa portal, compania intentioneaza sa organizeze si evenimente speciale pentru clienti, sub sloganul Business Inspired.
"Epicor a inspirat afacerile romanesti timp de 20 de ani si, in acest timp, am realizat multe activitati si am participat la o multime de initiative care au avut ca scop atat sa ridice nivelul de intelegere a solutiilor ERP cat si sa inspire punerea in aplicare a celor mai moderne solutii IT", explica Hermann Stehlik, Vice-Presedinte regional Epicor pentru Europa Centrala. "Epicor intelege folosirea canalelor de comunicare disponibile si dezvoltarea unei platforme on-line ca pe un alt pas in a informa despre solutiile IT inovatoare. Microsite-ul nostru se adreseaza tuturor organizatiilor, care au sau iau in considerare achizitionarea unui sistem ERP – ceea ce ar trebui sa fie un sprijin in luarea deciziei de a investi in astfel de solutii, precum si pentru simplificarea gestionarii sistemelor deja implementate", a adaugat Hermann Stehlik.
Platforma on-line este o sursa de sfaturi practice ce se refera la gradul de utilizare a sistemelor ERP in diferite ramuri de activitate. Cu aceste materiale, intreprinzatorii romani pot urmari si vedea cum sunt capabile sistemele IT sa creasca eficienta si productivitatea intreprinderilor. Astfel, ei afla ce functii sunt relevante pentru a face sa fie valoroasa implementarea unui ERP si inteleg cum functioneaza in alte companii. Utilizatorul microsite-ului poate sa citeasca pareri scrise de catre experti pe blogurile lor, sa descarce prezentari despre solutiile ERP pentru anumite industrii si sa utilizeze materiale de consiliere de la ERP Selection Center. Site-ul cuprinde, de asemenea, fisiere audiovizuale – studii de caz bazate pe implementarile realizate de Epicor – si materiale cu privire la tendintele pietei. In concordanta cu obiectivele Business Inspired, platforma online contine multe idei care i-au inspirat si altadata pe Epicor si pe clientii sai si care pot fi o sursa de inspiratie pentru multe sectoare.
"Scopul nostru a fost sa cream o platforma care sa fie un centru de informare pentru intreprinzatori. Foarte adesea, procesul de selectie a unui ERP este o povara pentru o companie iar decizia pentru un software nu este o tema usoara. Acesta este motivul pentru care microsite-ul nostru aduce companiilor, intr-o maniera transparenta, marturii despre solutiile ERP", spune Piotr Krzysztoporski, Consulting Director la Epicor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite