Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ANIAP isi alege un nou presedinte

09 Aprilie 2013



ANIAP (Asociatia Nationala a Informaticienilor din Administratia Publica) anunta ca in perioada 18-20 aprilie, la Brasov, se vor desfasura lucrarile Adunarii Generale ale asociatiei. Cu aceasta ocazie, ANIAP isi va alege si noul presedinte, pentru ca, la sfarsitul anului trecut, Sevil Shhaideh şi-a depus demisia din funcţia de preşedinte al ANIAP.
Asociatia este condusa in prezent de un presedinte interimar, ales din randul membrilor Consiliului Director, in persoana Ralucai Gogancea-Vatasoiu, expert superior in cadrul Consiliului Judetean Tulcea.


Adunarea Generala ANIAP din primavara acestui an propune ca principale teme de discutie finantarile europene si prezentarea unor proiecte de succes din cadrul institutiilor din administratia publica, un seminar de achizitii publice, in care vor fi explicate criteriile de calificare, selectie si factorii de evaluare in procedurile de achizitie publica, traditionalul seminar TechNet Microsoft si prezentarea unor solutii de securitate pentru administratia publica locala.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite