Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Parteneriat TotalSoft-certSIGN

09 Aprilie 2013TotalSoft și certSIGN anunţă încheierea unui parteneriat strategic pentru promovarea serviciilor de facturare și arhivare electronică prin intermediul sistemului Charisma. TotalSoft dorește să ofere astfel clienților săi actuali și viitori o alternativă modernă și eficientă de emitere a documentelor fiscale și arhivare a lor într-un centru de date autorizat de Ministerul Societății Informaționale, care asigură un nivel înalt de siguranţă şi continuitate.


Avantajele facturării electronice se traduc prin reducerea cu 85% a costurilor de emitere și transmitere a facturilor, eliminarea riscului pierderii facturilor și, implicit, a neonorării lor la plată din acest motiv, oferind companiilor o eficiență sporită în urmărirea lichidităţilor. Totodată, facturarea electronică asigură o transmitere uşoară, rapidă și sigură a facturilor.


„Adăugarea beneficiilor serviciului de arhivare legală la cele specifice unui sistem ERP, creează bazele pentru un flux de afaceri complet electronic. Vedem un potenţial semnificativ în parteneriatul cu TotalSoft, prin prisma portofoliului numeros de clienţi corporate. Aceştia au acum posibilitatea reducerii costurilor de funcţionare şi îmbunătăţirii interacţiunii atât cu clienţii şi furnizorii, cât şi cu autorităţile guvernamentale”, declară Mihai Rusescu, Director Business Unit Arhivare Electronică, certSIGN.


La nivelul României, certSIGN este singurul furnizor acreditat pentru toate serviciile asociate emiterii facturii electronice: semnătură electronică, marcare temporală și arhivare electronică.


„Primele cerinţe de facturare electronică au apărut din partea clienţilor Charisma încă de anul trecut şi, dacă ne uităm la pieţele dezvoltate, acest mecanism este folosit pe scară largă în toate sectoarele industriale. Mă bucur că prin parteneriatul cu certSIGN, lider de piaţă în facturare electronică, putem răspunde unei tendinţe clare a pieţei. Acest parteneriat face parte din strategia noastră de diversificare a portofoliului de soluţii, prin care urmărim să oferim clienţilor noştri tehnologie, performanţă, automatizare şi servicii la cel mai înalt nivel”, a declarat Daniel Ionescu, Sales & Marketing Director, TotalSoft.


În urma integrării dintre Charisma ERP și aplicația pentru generarea semnăturii electronice, procesul de facturare electronică (generare document, semnare, marcare temporală, returnare document și arhivarea lui într-un centru de date dedicat) se automatizează complet, indiferent de volumul de activitate al companiei utilizatoare. Securitatea datelor este susținută prin utilzarea unui dispozitiv securizat de generare a cheilor și creare a semnăturii electronice și printr-o legatură VPN cu sediul clientului, necesară transmiterii datelor.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite