Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Canon lansează calculatorul X MARK II

10 Aprilie 2013



Canon extinde linia de calculatoare elegante X MARK odată cu modelul inteligent şi subţire X MARK II. Proiectat atât pentru birou, cât şi pentru uz personal, noul calculator este cel mai subţire din seria X MARK. Combinând designul deosebit al seriei X cu funcţiile multiple, noul X MARK II a fost construit pentru a susţine protecţia mediului. Cu dimensiuni compacte şi taste plate, este perfect pentru utilizarea la birou, în întâlniri sau la evenimente.
Calculatorul X MARK II cu 12 cifre dispune de o capacitate mărită a memoriei şi funcţii importante precum Cost-Sell-Margin, Grand Total, Sign Change şi Backspace, pentru simplificarea calculelor complexe şi pentru economisirea timpului. Alte funcţii includ taste pentru Shift, memorie, procentaj şi radical.
Design sofisticat şi elegant
Calculatorul X MARK II are o suprafaţă netedă, durabilă şi mată – disponibil în alb luminos şi negru strălucitor – cu literele mici elegante, din aluminiu. Corpul subţire, liniar, oferă un unghi bun de afişare, pentru o vizualizare mai bună. Tastele principale sunt gravate cu laser, astfel încât semnele să nu se şteargă uşor, chiar şi la folosire frecventă.
Ca recunoaştere a designului remarcabil, X MARK II a primit prestigiosul titlu “red dot award; product design 2013”, unul dintre cele doar 58 de produse selectate din peste 4 600 pretendente. Calculatorul inovator a fost, de asemenea, recompensat cu cel mai important premiu – “red dot; the best of the best”, o realizare deosebită.
Eficienţă sporită şi conservare a resurselor – energie solară 100%
X MARK II dispune de construcţia cu cel mai mic impact asupra mediului, sinonimă cu calculatoarele sustenabile Canon. La fel ca toate celelalte calculatoare ale seriei X, şi acest model este construit, într-o importantă măsură, folosind materiale Canon reciclate. Calculatorul X MARK II utilizează, de asemenea, exclusiv energie naturală şi regenerabilă – energia solară. Eliminarea completă a bateriei înseamnă şi eliminarea totală a deşeurilor nocive.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite