Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Endava organizează Open Day şi începe recrutarea pentru programul de internship

10 Aprilie 2013



Endava, una dintre principalele companii de servicii IT din regiune, organizează joi, 11 aprilie, la sediul companiei din Bucureşti, evenimentul Open Day for Students, care se adresează studenţilor şi absolvenţilor dornici de un loc de muncă în domeniul dezvoltării sau testării software. De asemenea, odată cu participarea la târgul Angajatori de Top (12-13 aprilie), Endava începe recrutarea a 10 tineri pentru programul de internship, desfășurat în perioada iulie-august şi destinat studenţilor din ani terminali din cadrul facultăţilor cu profil IT din Capitală. În plus faţă de poziţiile deschise pentru studenţi şi absolvenţi, Endava oferă în continuare oportunităţi de carieră pentru profesionştii IT cu experienţă.
Evenimentul de prezentare Open Day for Students se adresează tuturor studenţilor şi absolvenţilor specializărilor IT care sunt interesaţi să facă practică sau să găsească un loc de muncă în domeniul dezvoltării sau testării software. Cu ocazia evenimentului, studenţii se pot familiariza cu mediul de lucru din companie, pot afla despre proiectele şi tehnologiile din cadrul Endava, precum şi detalii despre programele de internship şi cele de graduates derulate de companie pe plan local.
Evenimentele de tip Open Day oferă studenţilor şi absolvenţilor posibilitatea să identifice tehnologia şi mediul de lucru care li se potriveşte cel mai bine, aceştia având ocazia să interacţioneze direct cu liderii din echipa noastră tehnică, să discute cu ei despre proiectele şi tehnologiile pe care lucrează”, a explicat Alexandra Covaci, Head of Talent Management and Recruitment pentru sediul Endava din București.
Ediţia Open Day for Students din acest an din Bucureşti este organizată în parteneriat cu asociaţia Best prin evenimentul Career Event 360. Studenţii sunt aşteptaţi la sediul Endava din Bucureşti, din AFI Business Park, joi, 11 aprilie, la ora 15:00, reprezentaţii companiei estimând un număr de peste 50 de participanţi.
În plus faţă de evenimentul de prezentare Open Day, în Capitală, Endava participă la noua ediţie a târgului de joburi Angajatori de Top, în perioada 12-13 aprilie, prilej cu care începe recrutarea pentru programul de internship, desfășurat în perioada iulie-august şi destinat studenţilor cu profil IT.
Pentru acest program căutăm în București 10 tineri pasionaţi de IT, care vor avea ocazia să se familiarizeze cu mediul de lucru dintr-o companie de IT, beneficiind de traininguri pe toată perioada programului de internship”, a adăugat Alexandra Covaci. În acest an, la nivel naţional, Endava oferă internship-uri și posibilități de angajare pentru mai mult de 100 de studenţi şi absolvenţi IT în sediile sale din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi.
Tineri absolvenţi, deja recrutaţi de Endava în Capitală
Prin programul de angajare dedicat absolvenţilor, la începutul lunii martie, Endava a recrutat în Capitală 8 tineri, selectaţi în urma a 50 de interviuri de angajare şi analizei a peste 250 de aplicaţii primite.
Noii noştri colegi trec printr-un training intensiv de 2 luni, iar ulterior vor fi implicaţi in proiecte comerciale și simultan vor beneficia de coaching din partea colegilor noștri cu experiență. De la începutul programului, absolvenţii din cadrul acestui program au contracte de muncă pe perioadă nedeterminată”, a precizat Alexandra Covaci.
În plus faţă de poziţiile deschise pentru studenţi şi absolvenţi, Endava oferă în continuare oportunităţi de carieră pentru profesionştii IT cu experienţă, în acest moment fiind disponibile poziţii pentru programatori Java, .NET, testeri, manageri de proiect, arhitecţi software şi analişti de sistem.
Endava este un angajator foarte activ în domeniul IT, în 2012 dublându-şi numărul de angajați în România, iar în prezent numără peste 700 de specialişti IT la nivel național, dintre care peste 150 sunt în sediul din București al companiei. Echipele Endava din Capitală sunt implicate în proiecte de dezvoltare software în special pentru companii din domeniul serviciilor financiare şi al serviciilor online din Marea Britanie și Statele Unite, precum şi în proiecte pentru companii locale din sectorul financiar-bancar.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite