Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Vladimir Aninoiu este noul CEO Asseco SEE Romania

16 Aprilie 2013Consiliul de Administratie al Asseco SEE (ASEE) Romania, anunta ca incepand cu data de 16 aprilie 2013, Vladimir Aninoiu este noul Presedinte al Consiliului de Administratie, indeplinind functia de Director Executiv (CEO), fiind responsabil pentru operatiunile ASEE din Romania si Republica Moldova. Vladimir Anonoiu il inlocuieste pe Liviu Gheorghe, care isi continua activitatea in cadrul ASEE Romania, urmand sa raspunda de activitatile de dezvoltare a operatiunilor de business.
Dl Vladimir Aninoiu dispune de o experienta si expertiza impresionanta, fiind unul din managerii de top din Europa de Sud-Est. De asemenea, poseda o solida experienta in cadrul unei mari corporatii multinationale si suntem bucurosi ca va face parte din echipa noastra in calitate de CEO al Asseco SEE Romania”, a spus Piotr Jelenski, CEO of Asseco South Eastern Europe Group.
Pentru mine este o oportunitate deosebita si o noua provocare de a conduce activitatile Asseco SEE in Romania si Republica Moldova, valorificand indelungata mea experinta pe pietele din Europa Centrala si de Sud-Est”, a afirmat Vladimir Aninoiu. “Cunosc din activitatile mele precedente in Romania ca managerii si specialitii Asseco SEE Romania alcatuiesc o echipa excelenta. In acest fel, detinem o pozitie solida pe piata IT din Romania si sunt convins ca putem furniza produse si servicii de calitate care sa satisfaca exigentele clientilor nostri.”
Vladimir Aninoiu si-a inceput cariera profesionala in anul 1987, ca inginer in cadrul IIRUC (companie de stat specializata in activitati de service pentru echipamente electornice) si, imediat dupa schimbarile politice si economice petrecute in Romania in anul 1990, a inceput sa activeze ca Sales and Marketing Director al uneia din primele companii IT, Romanian Business Systems (RBS), IBM Alliance Partner pentru Romania and Republica Moldova. In 1995, IBM a achizitionat RBS (reprezentanta in Romania a fost deschisa la 15 noiembrie), iar Vladimir Aninoiu a ocupat pozitii de varf in managementul IBM Romania, devenind in 1998 General Manager pentru Romania si Republica Moldova, pozitie pe care a detinut-o timp de 8 ani. In aceasta perioada IBM a inregistrat in Romania cresteri accelerate a volumului de afaceri si prin deschiderea mai multor centre de Global Delivery la nivel national. In 2006, Vladimir Aninoiu a fost promovat Director of Developing Markets (DEMA) la IBM CEE in cadrul centralei IBM din Viena, raspunzand de operatiunile din Romania, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Montenegru, Albania, Kosovo, Croatia, Slovenia, Bosnia-Herzegovina, Slovacia si tarile baltice. In luna ianuarie 2011, a fost numit Director of General Business Enterprise Sales, IBM Central Eastern Europe, ocupandu-se de coordonarea activitatilor IBM pentru marile corporatii si administratia publica in zona Europei Centrale si de Est, inclusiv Rusia, Turcia si Polonia, avand ca obiective cresterea volumului de vanzari si a profitului IBM in tarile respective.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite