Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Novensys localizeaza Microsoft Dynamics NAV 2013

25 Aprilie 2013



Novensys anunta ca a finalizat cu succes testarea pachetului de localizare pentru Microsoft Dynamics NAV 2013, ce va fi promovat sub denumirea de Novensys Localization KIT for NAV2013.


Testarea a fost initiata la inceputul lui martie 2013, ca etapa cruciala in procesul de certificare CfMD pentru add-onul dezvoltat de Novensys in cadrul proiectului de localizare pentru Microsoft Dynamics NAV 2013, derulat de Microsoft prin parteneri. Testarea add-on-ului a fost realizata de catre Lionbridge (companie independenta) pe platformele Veritest, derulandu-se in cursul lunii martie 2013. Astfel, Novensys reuseste sa puna la dispozitia pietei din Romania primul pachet de localizare a Microsoft Dynamics NAV 2013 pentru Romania, in timp record de la lansarea versiunii 2013 la nivel global, din octombrie 2012.


Microsoft Dynamics NAV 2013 prezinta o serie de functionalitati extinse care ajuta companiile sa perfectioneze operatiunile financiare, fluxurile de productie, fluxurile interne si alte procese specifice. Este o solutie scalabila, perfomanta si flexibila, special creata pentru a oferi vizibilitate crescuta si control sporit asupra companiei. Cu Microsoft Dynamics NAV se pot fundamenta mult mai bine deciziile de business, ceea ce reprezinta un avantaj competitiv considerabil.


„Novensys Localization KIT for NAV2013 este o solutie care vine sa alinieze noua versiune a Microsoft Dynamics NAV W1 2013 RTM la cerintele legislative din Romania. Aceste cerinte sunt reflectate in modulele Management financiar, vanzari si marketing, achizitii si vanzari, management depozit, job-uri si resurse. Solutia cuprinde: functionalitati noi, modificari ale functionalitatilor existente si un set de rapoarte legale obligatorii. De asemenea, este inclusa o lista de functionalitati care rezolva cele mai frecvente cerinte ale afacerii din partea clientilor, pe care le-am intalnit in cei aproape 10 ani de experienta in proiecte Microsoft Dynamics NAV” a declarat Cezar Golumbeanu, CEO & President of the Board Novensys.


Functionalitatile noi şi modificari ale functionalitatilor existente se gasesc atat in ariile de utilizare Financiare: Contabilitate, TVA, Mijloace fixe, Datorii & Creante & Conturi bancare, cat si in zona de Stocuri. Novensys s-a implicat in programul de localizare a solutiei in urma cu 1 an si jumatate, perioada in care a asigurat resurse de dezvoltare si consultanta pentru realizarea pachetului de functionalitati.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite