Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

Printec Group Romania are un nou director general

25 Aprilie 2013



Printec Group, una dintre cele mai mari companii de pe piata de solutii bancare si tehnologia informatiei din Europa Centrala si de Est, anunta numirea lui Dragos Chivu in pozitia de Director General al Printec Group Romania. Chivu preia functia de la Toni Cristescu, acesta fiind numit Presedinte al Consiliului de Administratie si Director al diviziei de Sector Public.


Dragos Chivu are o experienta de business in sfera Telecomunicatiilor de peste 15 ani, lucrand pentru companii precum Orange, Telemobil, Nokia si Nokia Siemens Networks. Anterior venirii la Printec, a ocupat pozitia de Data Marketing Director in cadrul Vodafone Romania.
Chivu a activat si ca membru in board-ul Romtelecom dar si in cadrul Institutului National de Cercetare in Telecomunicatii. Este absolvent al Politehnicii Bucuresti, detine un MBA de la ASEBUSS si Kennesaw State University si urmeaza un doctorat in Marketing in cadrul Academiei de Studii Economice.



„Sunt foarte fericit sa fac parte dintr-o companie cu o asa lunga prezenta pe piata romaneasca si est-central europeana. Astept cu nerabdare sa contribui la dezvoltarea acestui business, furnizand in continuare pietei locale servicii si solutii de inalta calitate”, a declarat Dragos Chivu.
Dragos Chivu va coordona o echipa de 150 de angajati, specializati intr-o gama diversa de servicii din zona financiara, telco, retail si sector public.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite