Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

Acord UniCredit Tiriac Bank-Bancpost

25 Aprilie 2013



UniCredit Tiriac Bank a incheiat un acord cu Bancpost, banca ce detine licenta exclusiva de emitere si acceptare a cardurilor American Express in Romania, prin care cardurile American Express vor putea fi folosite si pentru plata la terminalele instalate de UniCredit Tiriac Bank la comerciantii parteneri. In Romania, Bancpost emite exclusiv trei tipuri de carduri de credit sub sigla American Express: American Express Gold, American Express Green si EuroLine American Express (prin ERB Retail Services).


Astfel, UniCredit Tiriac Bank si Bancpost sunt singurele banci din Romania care accepta carduri American Express pentru plata cu cardul la comerciantii parteneri. Tranzactiile realizate la POS-urile UniCredit Tiriac Bank sau Bancpost nu presupun niciun comision pentru clienti, indiferent de emitentul cardului.


UniCredit Tiriac Bank opereaza in prezent o retea de aproximativ 12.800 de terminale, iar Bancpost aproximativ 8.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti. UniCredit Tiriac Bank si Bancpost se angajeaza sa sprijine extinderea acceptarii la plata a cardurilor American Express in Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite